Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebote, koja smo mi banana država. Haj što ne osvajamo medalje, haj što nam kompletna delegacija može stati u jedan taksi, haj što nas je i Kosovo prešišalo, nego nas još mediji uvjeravaju da je to normalno i izvlače neke trivijalnosti poput ove iz naftalina. Crna Gora, sa svojih 600 hiljada stanovnika, u stanju je poslati dva ekipna sporta, a mi se ovdje raspravljamo šta je neko dobacio Džumhurovom babi i koliko je Brazilaca izdrkalo na ovu malu. Strašni smo mediokriteti.
lijepo se ponasaj Amina je dijete i nemas pravo da pises vulgarne stvari na njen racun.Do juce nisi cuo za nju.Jos potice iz dobre familije i lijepo odgojeno dijete sto je najvaznije.Kako te nije sramota njenih roditelja ako procitaju ovo?Odakle ti hrabrost junace.Dodji u Mostar pa javno reci ovo sto si napisao.
Imam pravo da pišem šta hoću.
jesi draga Amina, prelijepa si ... a sada se ostavi vise te teme o ljepoti i radi na sebi...36. mjesto... vazno je ucestvovati ali vazno je i boriti se za medalju... evo i Kosovo je dobilo prvu medalju a nikad prije nisu bili na olimpijadi... eno Dzumhur se slomio objasnjavajuci da nije musliman a ova zahvaljuje bogu na genetici i fizickoj ljepoti... nadam se da ce nas neko i obradovati medaljom
lijepa, al brate sto razvlaci kad prica, ispuha cuna ko dusica....
Ako joj je uspjeh ljepota, ona je k. od sportašice.
svaka cast amina trebalo je i normu za OI isplivati i pojaviti se na igrama,i to je uspjeh. 35 mjesto sad a u buduce ABD bice i neka medalja.samo naprijed i zelim ti zdravlja i srece sretno
Gdje je Nedžad Fazlija ovih dana?
Cuvaj se Arapa.
bravo djevojko. rezultati su pred tobom. ovi koji trolaju po klixu ni plivati ne znaju.
Kceri nasa lijepa Mostarska.Imamo mi uspjesne fudbalere, kosarkase,rukometase, trenere itd.Sto veci uspjeh naprave nase balije te vise popljuju na kraju.Dzeko,Hasan,Hasagic,Baljic,Pape,Bazdarevic,Ciro,Teletovic,Dzumhur i mnogi drugi su primjer uspesne karijere a i pljuvanja.Ja ti zelim zdravlja najvise i srece u zivotu.Hvala ti sto si predstavljala nasu lijepu zemlju i nadam se jos dugo godina.Nemoras ti nama medalju donijeti samo budi zdravo i pokusaj nesto vise zbog sebe.Ne citaj koment.puno.
Pa nista slikaj se za Instagram to je samo preostalo.
lijepa jeste al ko prica o ljepoti curo draga i sto bi nas zanimalo s kim spavas,jedes igras domina ližeš sladoled
Al je pranje sa ovom ko da je zlato osvojila, bože sačuvaj
bum cile bum, nego sta
LJEPOTICA PRAVA. A ROĐENA JE BAS 31.12. STO ZNACI DA JE MEĐU ODABRABIM 😉. SVU SRECU LJEPOTICE TI ZELIM
U BiH nema sportske tradicije osim za kosarku i fudbal i to iskljucivo po pitanju muskih. Rukomet ko uzeo nesto maha, a ostalo je daleko i od amaterskog nivoa, jer ga uopste i nema. U BiH za prosjecnog oca vazi da mu sin ili baca koseve ili nabija golove. Cerka je za udaje i sudopere. Neka neciji sin kaze hocu da bacam kladivo rece mu otac nemoj da me brukas i evo ti kopacke tu je lova. Ako neko misli da je tenis nesto, ne to je iskljucivo za one sa vec punim dzepovima.
Svaki sport je dobar na svoj nacin.Mi smo primitivci i nismo bolje ni zasluzili dok god smo ovakvi.Nek djeca ucestvuju dok ne dodju bolja vremena.
Cestitam tvoje su najbolje godine predtobom i jos iskustva ti treba Samo Naprijed