Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH je glavno pitanje među narodom ko je pametniji i uspješniji i ko ima više u društvu, komšiluku, poslu itd. A po rezultatima na bilo kojem nivou iznad nivoa sela, nema glupljeg i neuspješnijeg naroda u Evropi, a vjerovatno i na dunjaluku. Van BiH, realno posmatraju nas ko žohare ili jeftine gastarbajtere.
@UdarNick Sreca pa nisu svi isti.
Ne brinem za mišljenje ikog ko smatra druge ljude žoharima. Ako je to mjerilo "naprednog" društva neka nas među primitivnim
Daleko od toga da ovo nije uspjeh, ali, dragi klixovci, malo se informisite o onome o cemu pisete. Cuj kaze, samo 0,75 stotinki. To ti je jedno pola svijeta...
Mozda nije vrhunska plivacica, ali djevojka je kao top model.
Da je živjela u Šantićevo doba, čuvena pjesma bi se zvala Amina.
Bravo Amina!
Dosta je više i vas licemjera i vašeg konstantnog jaukanja , vi ste kukavice od naroda i ništa bolje ne zaslužujete . Pljujete po nadležnima za sve moguće , a kad imate priliku da kažete ko je konkretno odgovoran i da uperite prstom u nekoga , tad šutite i ne smijete pisnuti ili generalizujete stvari . Isto sa Aluminijumom napadate Čovića pa kad je došao i rekao evo me šta hoćete recite sad , onda ste izašli sa drugom pričom "Čović nije odgovoran on nam je čak pomogao" ,
@Kriticarrrrrr Našem narodu je u mentalitetu da samo pljuje , proziva i kritikuje ali uvijek generalno ali kad neko izađe i kaže evo de uperite prstom i recite ko je odgovoran tad uvijek šutite . Tako je ista stvar i za neulaganje u sport i loše uslove u ovoj državi . Izađite konkretno i recite ko je odgovoran za takvo stanje , nemojte generalizovat stvari jer ne može svako biti odgovoran !
Upravo je dobila jos jednog followera na Instagramu.
Svaka cast Amina. Volim ovaj sport. Nema nista bolje poslje posla lagano plivati i uzivati
Bila bi ona i losije plasirana, ali nije bilo vise takmicara. Steta.
@Brozni Ti ekspert?Iz stale.
Amina, nemoj samo za vlaha tite ti, nadji nekog bosnju pa nek je i ruzan.
@KazemJA Vrlo bitno....
@KazemJA Na tvoju zalost decko joj je hrvat---
Toliko o napornom treningu!
Bravo Amina. Ali ovaj zmajcek isto ima pravo kad pita ko je osvojio zlato. Sve neke priče a nikako do informacije
@sova_club Finale nije bilo, ovo su kvalifikacije.
Ko je osvojio zlato ako nije tajna?
@zmajcekSaUne Nije niko jer nije ni bilo finale, ali osvojice ga Sarah Sjöström 100%
@kineskimacak aham hvala na info ...ipak lijepo bi bilo znati ko je prvi bio i rezultat da možemo da usporedimo (ne)uspjeh Amine i prvoplasiranog.
Mlada cura pred kojom najbolje vrijeme tek dolazi,sretno
Da je ostala u u ovoj SDA korida drzavi, bila bi 122. Ali je shvatila da moze uspjet samo ako ode u civilizaciju, gdje ce imat 10 puta bolje uslove. Shvatio je to i kosarkas Dreznjak i mnogi prije njega. A SDA glasaci mogu samo lajat a karavani ce prolazit i odlazit.
@gooUser1563219058 Svi koji ne vole BiH najbolje da odu, ko im ye6e mater.