Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zašto uopšte pogleda ovo....aaaaa... Samo se nadam da će se psihički uspjet oporavit. Ipak se gimnastika trenira od 4. godine, čitav život se spremala za ovo i tome najviše posvećena. Makar da bude trener ili nešto drugo da uspije.
Žalim mladu djevojku i nadam se da će s operacijama i oporavkom ''doči sebi''. Nisam pristalica distribucije ovih snimaka u javnost bez ikakvih ograničenja. Ko se nije bavio sportom ne zna cijelu priču. Ona se zaokruži uglavnom ako doživiš 50, 60 ili 70 godina. Ja evo još ne nosim štake ali mi treba izjutra 2-3 sata da se ''podignem''.
Placem
Majko Isusova
Treba pisati UZNEMIRLJIV SADRŽAJ.
Sad ne smijem ni pogledati...
Daj mičite ovo, ne mogu sebi doć dva dana. Auuuu tugaaaaa.
Jusuf neki dan, sad ova...brate nešto nije u redu sa ovom djecom. Lome im se noge tako lahko.
a morali ste zumirati i usporiti jbm vam pleme
Sta kaze ...americka djeca imaju vremena za skolu sport i sviranje instrumenta istovremeno....a koja je cijena niko ne kaze.
😥😥😥😥😥😥
Nagledao sam se ovakvih videa i previse. Ovaj put cu samo zazeliti brz oporavak - bez gledanja.
Svaki sport koji izlaže tijelo teškim povredama za mene nije sport.
Znači....glinamol
Kceri draga!