Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo zelim ti jos mnogo uspjeha
Bravo legendo nasa
To grome
Nadam se da ćemo se radovati prvoj medalji sa OI u istoriji. Bez obzira na sve okolnosti, već je velika sramota da BiH, izuzev u sjedećoj odbojci, nema niti jednu medalju sa OI. Tuka može to promijeniti i ući u istoriju. Puno sreće i valjda će imati sve uslove za završne pripreme. Ako bude medalja, biće velika fešta.
"...najbolji rezultat na svijetu i novi državni rekord..."??? Svjetski rekord? Državni rekord i pseudo svjetski rekord? Ili je Opel rekord? Daj bolan Kliksu, de to malo bolje opiši!!!
bravo!!! ponos BiH!!!
super vijest,samo je zalosno sto nas atletski savez vise izglefa kao novinska agencija koja saopstava rezultate a trebala bi bitu puno vise ukljucena i u druge stvari oko Tuke i drugih atleticara
👏🏃🐆🚄✈🚁🚀🔝⏳
Nije to nista kako ja klijente treniram i kakve rezultate imaju. The Bogalj
prodajem jeftino respiratore za smradove bradate iz pc, sinoc iz kine stigli :))))))))))))
respekt
Kasnite s informacijama Jos jedanput Amele svaka cast
Začas bi on do one nove planete.
aBd medalja sa OI.
nemoj molim te puštati ispred sebe one crnce pa da te "zagrade"...imaju oni taktiku "smetanja"...čim je crno- ne daj mu ispred! sretno