Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je pravi gazija,država mu ništa nije dala,ali je on opet najviše voli na svijetu!
ZANIMLJIVO KAKO OVI POLITICARI I GUZONJE, NE ZNAJU NIKOME POMOCI U SPORTU, ALI KAD TAJ NEKO NESTO NAPRAVI U EVROPI/SVIJETU ONDA SU PRVI NA AERODROMIMA DA IH DOCEKUJU I SLIKAJU SE SA NJIMA...MRS GOV-NA !!!
Znate kako crnci u Africi zovu Amela Tuku? Amel Dusa-mi-u-nosu.
Bravo Amele!!!!!Sad je jedinstvena prilika da se objave enormne zarade celnika olimpiskog komiteta BiH,a vi novinari isto tako pitajte koliko nasi olimpici dobijaju mjesecnu nadoknadu,vjerujte da je to bjedna crkavica.
a sto nije na zenickom aerodromu ili tuzlanskom gaywizz
Ja da sam ovako brz davno bi pobjegao odavde
Respect i kapa do poda!
sreca pa je doslo ljudi da ga pozdravi! Naprijed shampion! Idemo idemo idemo idemo!
Eno EdinCreationsa hahahah :D
BRAVO AMELE.........svaka cast sampione......vidim na doceku osim normalne raje i ove iz politickih krugova KOJI SU TI TOLIKO PUNO FINANCIJSKI POMOGLI.... smrad ostaje smrad........
Mujo druže, vidi nešto. Da bi neki sportista dobio pomoć, mora prvo pokazati rezultate, zar ne? Sad jep okazao i letiće mu da pomognu, u zamjenu za dobru reklamo i kraj priče.
Tace Tuka
Oni ti ga puše Ameleee,Ameleee,Ameleee eee :)
NAJBRŽI ČOVJEK NA SVIJETU NA 800 METARA