Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore. Samo naprijed !!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Svaka cast legendo ali malo je netakticno reci da si iz Bosne otisao radi teskog zivota jer si se ozenio iste godine tako da je bolje da si spomenuo ljubav kao razlog. Ovako se mozes zamjerit zeni ukolilo posumnja ili procita ovaj komentar, zato je najbolje da ga ne lajkate vi ostali zlobnici bezobrazni. Svaka cast opet.
Cestitam mu svakako na ovom samo mu zamjeram sto nigje.nema BIH obiljezja
Prvak u krkanluku.
Neka tebe u svedskoj nevracaj se
💪💪
Svaka tebi čast al mislim kad bi te neki zor zaganjao jedno 100m da bi ti puklo srce
Ovi u pravilu ranije idu u penziju. Ako dožive.
Jako kreativna inovacija momka iz BiH ► https://www.youtube.com/watch?v=tjwMilgapMs Dobar način za uštedu novca. Šteta što će ga otjerati pa će ova inovacija da na kraju bude "Made in Germany" :/