Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi prvaci,kad se bore u Sarajevu osvoje titulu prvaka,aaaaaaaaaaaa kad odu u ino npr. Holandija fasuju ko pi...čke
Je, je, prvak svijeta za stanovnike i područje Vratnika, Bistrika i Sedrenika :)
nisu mi jasne ove verzije, možda neko stručan da objasni, ja osnivam veerziju RMK zenica i BH mital- Stil.
ocaj, jad , fuj. Kad sam samo vidio kad su seljaci poceli da zvizde onom srbinu ,ne ustaju ni na jednu himnu osim na svoju , sta reci o namjestanju sve znate cim vidite prevarante poput Erovica - direktora crvenog taxija . sve u svemu jako lose i ljudi nam se sa strane smiju sta organizuju grozno!
Denis Stojnic je kralj najveci
@salih, ko ti je kriv sto si se za.je.bo lol A ovaj stari odrpanac...prvak svijeta u žlj kategoriji...je bas plaho opasan...lol Isto ko i Dzevad Poturak (vidjoste sta covjek uradi A.Overemu) lol
sljedeca borba ovih nasih nazovi svjetskih prvaka bice orgamizovana u nekoj mjesnoj zajednici. i to je pitanje hoce li je napuniti.
bio sam tamo a bolje da sam iso da gledam Ekrema kako pjeva
gledo sam i ja na hayatu sav ovaj cirkus od borbi. najsmjesnije mi je kad puste bosnjacku himnu ha ha ha \"gluvo glamocko\" raja samo bleji hahahahaha o namjestanju nebih da polemisem, to se vidjelo iz druge galaksije da je sve stela. ne zna se samo kolko je organizator pljuuno love ovim gostima borcima da budu porazeni.
ja klosara
divi gdje je reklamu stavio. na djale. ja papanluka majko mila. dobro je iz svega ovoga sto nisu ni dom mladih mogli napuniti. sve manje i manje ima glupana koji na ovo nasjedaju. samo kad se sjetim zije polje i peljte. kad su ovom zadnjem doveli onog kuhara iz unprofora. hahahaahhaahha
ma bravo majstore, bas ti je bilo tesko. pobijedis jednog covjeka i odmah prvak svijeta. to moze samo u pravim sportovima. taxistickim.
Korida Cevljanovici, publika mijesana pitarsko-sandzacka...
ima li neko da je sumnjao da cemo dobiti jos jednog svjetskog prvaka. pobijedis jednog covjeka i svjetski prvak. ma bravo maaajstoreeee.
Komentar