Sportske igre mladih u Sarajevu
0
650 malih fudbalera u trci za najbolje
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro si odgojio to dijete da psuje ;) i nek si ti ponosan sa tim STARI
jezik pregrizo ko kaze nesto lose o ovome, bez obzira za koga navijo !
VOLIM ŽELJEZNIČAR !!!
Ja necu ulaziti u te neke navijacke diskusije i vodje jednih i drugih jer me zaboli i za jedne i druge vodje i kretene....Ali to sto govoris svaku paru i kartu da naplate i te stvari,pa pogledaj samo cijene ulaznica Sarajeva sa Orebrom i pogledaj koje su cijene bile na Željo-Šerif pa onda pricaj ko uzima i ko sve naplati....bili ste i ostali jadni....Naprijed Željo Ljubavi moja !!!!
Tako vala , treba nesto i za djecu napravit, bolje je ovo vise puta uraditi i neke zabave organizovati za maloljetnike nego da se smucaju po \" MC DONALDSU \" !!!
Ko o kome pitari o kompleksima !? kako neko ko je osnovan jos 1921. i pri tom je najuspijesniji klub u drzavi moze biti ljubomoran na klub koji je osnovan tek 1946? i pri tom svakih deset godina osvaja po titulu ili kup? zaista smijesno jos kada se na to doda sva ofiranja koja je fk. torpedo imao od viršli i nema struje do povraćanja kao i igranja tekmi sa tri razlicita prozvodjaca opreme !? sve u svemu vi ste dotakli dno dna da ne moze vise ... bilo kako bilo postat ce te klub No.3 u gradu poslije Želje i Olimpica ;) NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
da nije Sarajeva i Pliseka dijete ti nikad nebi bilo na nekom portalu, ovo mu je vjerovatno prvi i zadnji put ;)
Zahvaljujem svim zavidnim (štrumfovskim) dušama koje su ovdje dali komentar i PO KO ZNA KOJI PUT POKAZALI DA SU SAMO MALOUMNE ISKOMPLESKIRANE (ČOBANSKO-PEKARSKE) DUŠE KOJE TRPE ŠIPTARSKOGA VOĐU I ISTOGA BRANE A MRZE I NAPADAJU SVOJU BRAĆU I \"PRAVE\" SUNARODNJAKE I SUGRAĐANE OVOGA, NAJLJEPŠEG NA SVIJETU, ŠEHERA! Prije nego kritikujete nas, upitajte se zasto nije vodena glava podijelio npr. u jetimskome naselju mojmilo ili sl. karte vas utakmicu protiv šerifa!? Jok, zato je vama vaznije da naplatite svaku kartu i sto vise opeljesite raju kao sto radite na onome kokošinjcu od stadiona za derbi, a mi vam OPET ne vracamo milo za drago (kao sto bi mozda trebali)! MA GDJE GOD BILI, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS! HVALA TI GOSPODARU ŠTO SAM NAVIJAČ FK SARAJEVA, HVALA TI!
ma.j.m.une bol.e.sni pa nije ni spomenuo djecu nego kre.t.ene kao sto si ti koje provocira do besvjesti i koji se loze ko potaka.
Otisao ja po sina danas (jedno od djece na slikama) i govori on stari ja dobio kartu od trenera Sarajeva da gledam Sarajevo, pitam ga ja pa gdje ti je karta kaze on bacio, sto si bacio? sta cu stari gledat Sarajevo koji k... e to je babin sin ... =))
Idi u Bijeljinu i kupi jabuke sa svojim Savom Miloševićem... PS. Naberite i kukuruza ;)
p.a.p.a.k. pogledaj ovu djecu sa majicama zeljeznicara, i onda se postidi .
To je MOJE Sarajevo ..
Aj daj se ne ponavljam, evo samo da pitarcici imaju razloga unlikovati.
Savo Milošević,rodjen u Bijeljini(Republika Srpska),bivsi reprezentativac Srbije