Kupovina na rate
46

Vrijeme je da pronađete svoj sat: Samsung Galaxy Watch6 je stigao u BH Telecom webshop

Trendseteri, ljubitelji tehnologije, zabave i stila, poslovni ljudi, ali i svi vi koji želite biti korak ispred drugih, ovo su vijesti za vas!

U ponudi BH Telecoma sada možete pronaći najnovije satove lidera u inovacijama - Samsung Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic, po cijeni već od 22,76 KM mjesečno.

Ako se pitate čime se ovi satovi posebno ističu, odgovor je jednostavan - savršen su spoj stila i tehnoloških inovacija. Najnoviji dragulji Galaxy svijeta će unaprijediti kvalitet vašeg života i postati savršeni pratioci u svim aktivnostima.

U nastavku donosimo pet ključnih razloga zbog kojih biste trebali razmisliti o nabavci ovog vrhunskog gadgeta.

Tehnologija za zdrav životni stil

Pametni satovi odavno nisu samo pokazatelji vremena, već prate naš životni ritam i daju preporuke za vođenje zdravijeg života. Galaxy Watch6 je fokusiran na čitav niz važnih parametara našeg zdravlja pa tako prati srčani ritam, analizira nivo stresa, provjerava kvalitet sna, a uz EKG monitor i praćenje kisika u krvi daje sve potrebne informacije te nas podstiče na zdravije navike. Uz sve to, on je najmoćniji sat iz Samsunga dosad jer ima nadograđeni procesor za 18% brže performanse.

Stil koji osvaja i personalizacija bez granica

Bez obzira koju varijantu sata izaberete, možete biti sigurni da će izgledati sjajno na vašem zglobu. Redizajnirani Galaxy Watch6 ima tanju formu, više ekrana i okrugli dizajn za ultra udobno nošenje.

Uz safirno kristalno staklo njegovog ekrana spremni ste za sve vremenske prilike, a nema straha od ogrebotina. Tu su i dodatni certifikati koji garantuju da ga možete nositi u svim avanturama i prkositi prašini i kiši. Zanimljivo je i da kaiš sata možete promijeniti jednim klikom.

Mnoooogo više od sata

Podsjećamo da sa ovim pametnim satom možete slati poruke, pozivati, streamati muziku, a povezivanjem sa drugim uređajima, kao što je telefon Galaxy Z Flip5, možete sa svog ručnog zgloba praviti fotografije telefonom.

Izuzetna baterija za beskrajne mogućnosti

Samsung je ovoga puta posebnu pažnju posvetio bateriji i punjenju. Novi Galaxy Watch6 se za samo pola sata napuni do 45%, a s jednim punjenjem cijele baterije, traje do 40 sati i čini vas spremnim za istraživanje na otvorenom ili uživanje u zasluženom odmoru.

Povoljna kupovina na rate

Da vam ova neodoljiva kombinacija luksuznog izgleda, funkcionalnosti i vrhunskih zdravstvenih mogućnosti ne bude tek daleki san pobrinuo se BH Telecom koji u svojoj ponudi na webshopu omogućava da nakon nedavnog globalnog predstavljanja Samsung satove kupite na rate i po povoljnim cijenama, i to već od 22,76 KM mjesečno za model Samsung Galaxy Watch6 40mm.

Svi avanturisti, poslovne osobe i drugi ljubitelji pametnih uređaja kojima se ističu svoju inspiraciju mogu potražiti na ovom linku.