dostupni u BH Telecomu
40

Vaš najbolji izbor: OnePlus pametni telefoni

Oni su OnePlus, osporavaju konvencionalne koncepte tehnologije vodeći se mantrom "Never Settle". Izvrsno dizajnirani uređaji sa vrhunskom kvalitetom izrade i hardverom visokih performansi.

Uz pomjerene granice tehnologije, osnažite svijet svojih potreba i oslobodite kreativnost.

Pridružite se zajednici zadovoljnih korisnika koji svakodnevno uživaju vrhunske karakteristike OnePlus modela posvećenih budućnosti. U ponudi BH Telecoma možete pronaći: OnePlus Nord N10 5G, OnePlus Nord CE 5G, OnePlus Nord 2 5G i OnePlus 9 Pro.

Nord rješenje stiglo je u najboljem trenutku - OnePlus Nord 10 5G

Telefon, koji je odlučan u namjeri da bude najpovoljniji 5G telefon na tržištu, nudi 90Hz IPS LCD ekran koji se osvježava 50% brže u odnosu na 60 Hz ekran radi poboljšanja glatkoće i odziva. Unutar okvira i poleđine telefona utkana je nota elegantnog dizajna. Brzo punjenje, u samo pola sata, osigurava cjelodnevno trajanje baterije. N10 5G napravljen je sa Qualcomm® Snapdragon ™ 690 čipsetom koji pokreće osmojezgreni procesor.

Dostupan za kupovinu već od 1 KM uz Extra XXL paket.

Sjajni svakodnevni telefon koji ispunjava vaša očekivanja – OnePlus Nord CE 5G

Sa visokim kapacitetom baterije, kao značajnim benefitom, ovaj član OnePlus Nord linije izrađen je prema ključnim aspektima iskustva Nord linije. Sjajne karakteristike implementirane su u novom modelu primamljivog dizajna.

Nord CE kombinuje najbolje hardverske karakteristike, od sistema trostruke kamere od 64 MP, AMOLED ekrana od 90 Hz, jakog Snapdragon 750G 5G procesora do poboljšanog brzog punjenja, za fantastično korisničko iskustvo svaki dan.

Dostupan za kupovinu već od 1 KM uz Extra XXL paket.

OnePlus Nord 2 5G je sve što možete poželjeti

Jedan od impresivnijih telefona na tržištu, OnePlus Nord 2 5G obogaćen je sjajnim specifikacijama kao što su glavna kamera od 50 MP sa Sony IMX766 senzorom za bilježenje omiljenih trenutaka, brzo punjenje od 65 W koje omogućava puni kapacitet baterija za samo 30 minuta i 6,43-inčni ekran sa stopom osvježenja slike od 90 Hz za što ugodnije pretraživanje željenih sadržaja.

Dostupan za kupovinu već od 1 KM uz Extra PREMIUM paket.

Za viziju bez ograničenja – OnePlus 9 Pro

Razvijena u suradnji sa kompanijom Hasselblad, ekskluzivna Hasselblad kamera za mobilni uređaj donosi brojna značajna unapređenja, uključujući Prirodnu kalibraciju boje. Kamera predstavlja revolucionarnost mobilnih telefona te objedinjuje tehnološku izvrsnost OnePlusa i nasljeđe Hasselblada. Uz glavnu kameru od 48 MP i 50 MP kameru ultra širokog ugla, sada bez napora napravite svoje najbolje fotografije ili video snimke u 8K rezoluciji. Ovaj sjajni telefon krasi i 6.7" 120 Hz Fluid 2.0 ekran, 65T Warp brzo punjenje i Qualcomm® Snapdragon™ 888 procesor.

BH Telecom je svim svojim korisnicima koji obave kupovinu OnePlus 9 Pro mobilnog uređaja obezbijedio i vrijedan poklon u vidu OnePlus sata, maloprodajne vrijednosti 349 KM.

Dostupan za kupovinu već od 1 KM uz Extra PREMIUM paket.

Ovi sjajni uređaji se nalaze u redovnoj ponudi i iste možete naručiti putem webshopa ili na bilo kojem prodajnom mjestu BH Telecoma. Uređaji se mogu kupiti potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca, dok kompletnu ponudu u skladu sa tarifnim paketima možete pogledati OVDJE.

*Dostupnost uređaja na prodajnim mjestima u zavisnosti je od trenutnih zaliha na istima.