Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovaj teslin auto pilot funkcionise,jeli upravljane volanom u njegovoj gunkciji 100% i kocenje gas itd.mozes samo ukucati adresu i “pustis”sve ??? Ako nekonzna nek objasni ukratko hvala.
Najbolje ti je potraziti na youtube i sve objasnjeno do u detalje...
Napisi te i slucaj kada je u Hrvatskoj covjek pokusao sa novim autom pobjeci od pozara i naravno auto se nije htio upaliti jer ima zastitu od pozara, genijalni inzinjeri nisu racunali na to da dim moze dolaziti sa vanjskog pozara a ne samo od pozara na autu! Pretjeruje se sa ovom tehnikom na autima!
Oslonit se na kompjutere je isto kao i oslonit se na ljude bez srca....
Problem je što se ljudi 100% oslone na elektroniku (npr. navigacija) umjesto da to koriste samo kao pomoćno sredstvo, a oči i uši hvala Bogu imamo pa koristiti ih češće. Ni autopilot u avionu nije napravljen da se 100% pouzda u njega, već da na dužim letovima olakša pilotu i oslobodi napetost stalnog držanja komandi i sitnih korekcija, dok za veće manevre se pilot uključuje, od promjene visine do slijetanja (iako i tu autopilot asistira).
sad ce srbi reci da oni spasavaju ljude od saobracajnih nesreca !
dobra propaganda
Milisekunda je falila da sve ode u helać :).
Tesla je stroj kume moj
Smeće.
@resist Po cemu stroj ? 400 kg baterije od 35000 KM i moras je mjenjati nakon 8 godina
Nešto i dobro da pročitamo. Obično nesreče izaziva Ovo je super . 😃😃😃