|

Tesla telefoni u ponudi BH Telecoma

Tesla telefoni u ponudi BH Telecoma
5
Sponzorirani članak
12.11.2019. u 08:31
0
komentara
5

dijeljenja
Tesla telefoni u ponudi BH Telecoma
Donosimo vam dio ponude Tesla mobilnih telefona koje možete kupiti u BH Telecomu.
Iz ponude Tesla mobitela koje predstavljamo izdvojićemo Tesla Smartphone 3.4 i Tesla Smartphone 9.1 Lite, te vas upoznati sa najbitnijim karakteristikama ovih uređaja.

Tesla Smartphone 3.4• Android Oreo Go operativni sistem
• Go aplikacije
• Dual kamera
• Ekran savršenih proporcija
• Podrška za dvije SIM kartice
• DuraSpeed za poboljšanje performansi

U skladu sa trendovima u industriji mobilnih telefona, Tesla Smartphone 3.4 pokreće Android Oreo Go Edition operativni sistem. Ovaj telefon vam ostavlja i do 2 puta više prostora za slike, video klipove i aplikacije, efikasnije pretražuje web od uređaja iz iste cjenovne klase, olakšava dijeljenje sadržaja, racionalno troši bateriju, optimalno koristi radnu memoriju i štedi pri razmjeni mobilnih podataka, uz prijateljske Go apikacije, dual kameru, udobnu proporciju i veliki ekran od 5,5 inča.

Android Oreo Go Edition
Android Oreo Go Edition ne zahtjeva skupocjenu elektroniku kako bi korisniku pružio najbolje iskustvo. Ono po čemu ćete Tesla Smartphone 3.4 prepoznati je potpuno čist Android operativni sistem, bez suvišnih preinstaliranih aplikacija. Na ovaj način je pojednostavljeno korištenje samog uređaja i smanjeno opterećenje raspoloživih resursa, a korisniku ostavljena beskrajna mogućnost prilagođavanja telefona ličnim navikama i potrebama. Uz to, uz Android Oreo Go Edition dolazi i YouTube Go, aplikacija koja značajno smanjuje prenos podataka kroz mobilnu mrežu i korisniku omogućava da bira kvalitet reprodukcije video sadržaja. Drugim riječima, megabajti iz vašeg tarifnog paketa će se primjetno sporije trošiti, što znači manje čekanja, a više zabave.

Dual kamera
Tesla Smartphone 3.4 opremljen je dvostrukom zadnjom kamerom, u konfiguraciji 5+0.3 Mpix. Sekundarna kamera na poleđini uređaja olakšava kreiranje fotografija uz pomoć takozvanog bokeh efekta koji zamućuje pozadinu, a ističe izabranu primarnu scenu. O selfi fotografijama brine se prednja kamera od 5 Mpix koja dolazi sa blicem.

Ekran savršenih proporcija
Sa proporcijom od 18:9, Tesla Smartphone 3.4 udobno leži u ruci, a zahvaljujući užim marginama, dolazi sa velikim ekranom od 5,5 inča. Takođe, komfornom korištenju doprinose i zaobljene, ergonomične ivice ekrana.

Podrška za dvije SIM kartice
Uz Tesla Smartphone 3.4 nećete morati da koristite dodatni telefon kako biste istovremeno bili dostupni na oba telefonska broja. Podrška za dvije SIM kartice i 4G mobilnu mrežu olakšava svakodnevnicu, uz hibridnu funkciju ležišta za sekundarnu SIM karticu koje omogućava i proširenje interne memorije.

DuraSpeed dugme
Mnoge aplikacije ostaju aktivne čak i kada ih više ne koristimo, što dovodi do bespotrebnog zauzimanja resursa telefona i opadanja njegovih radnih performansi. Zbog toga se pri vrhu desne bočne stranice Tesla Smartphone-a 3.4 nalazi DuraSpeed dugme čijim pritiskom trenutno oslobađate radnu memoriju i procesor svih aktivnih aplikacija, umjesto da ih zatvarate jednu po jednu.


Tesla Smartphone 9.1 LITE• Vrlo kvalitetan HD+ IPS ekran od 5,7 inča
• Odnos stranica: 18:9
• 64-bitni MT6750 procesor sa 8 jezgara
• Android 7.0 Nougat
• Dual cameras tehnologija
• Senzor otisaka prstiju
• Baterija od 2800 mAh
• Podrška za brzo punjenje
• Podrška za dvije SIM kartice i brzu 4G mrežu

Kada je riječ o zahtjevnim i probirljivim korisnicima, onima koji obraćaju pažnju na svaki detalj i očekuju samo najbolje, Tesla Smartphone 9.1 Lite ispunjava sva očekivanja. Moćni procesor u savršenom skladu sa radnom memorijom, fotografije vrhunskog kvaliteta, autonomija na zavidnom nivou i sjajan multimedijalni doživljaj samo su neke od prednosti ovog modela.

Proporcija koja dobija
Tesla Smartphone 9.1 Lite odlikuje se znatno užim ramom koji ostavlja više prostora za ekran i nudi više komfora na dlanu. U odnosu stranica 18:9, ovaj vrlo kvalitetan HD+ ekran od 5,7 inča nudi izuzetno brzi odziv na komande, uz raskošne boje, ali i odličan prikaz slike na otvorenom. Funkcija automatske regulacije osvjetljenja štedi bateriju tako što osvjetljenost ekrana prilagođava spoljašnjim uslovima, a Miravision tehnologija omogućava podešavanje boja shodno potrebama korisnika.

Moćan procesor
Moćni osmojezgarni 64-bitni procesor obezbjeđuje brzo i kvalitetno izvršavanje zadataka bez ikakvih zastoja. Njegova savršena usklađenost sa radnom memorijom od 3GB nudi visoku efikasanost u radu, pri čemu simultana upotreba velikog broja aplikacija ne predstavlja nikakav problem. CorePilot tehnologija osigurava besprijekornu izvedbu multimedijalnih sadržaja koji zahtjevaju velike grafičke resurse, dok u isto vrijeme održava efikasnost baterije. Zahvaljujući Mali T860 grafičkom procesoru, multimedijalni doživljaj zadovoljava najviše standarde, a igranje i najzahtevnijih igrica teče vrlo glatko.

Android 7 Nougat
Tesla Smartphone 9.1 Lite dolazi s Android 7.0 operativnim sistemom. Njegova savršena optimizacija omogućava maksimalnu uštedu baterije pri obavljanju svih zadataka, a još jedna novina je i Dual screen opcija koja omogućava podjelu ekrana i paralelni rad u dvije aplikacije.

Dual cameras tehnologija
Tesla Smratphone 9.1 Lite koristi Dual cameras tehnologiju, tako da vrhunske fotografije više nisu rezervisane samo za vlasnike profesionalnih foto-aparata. Uz dvije kamere od 13 i 5 megapiksela možete da snimite dvije različite pozicije iste scene i kasnije odaberete onu koja će biti primarna, uz istovremeno zamućenje one koja nije izabrana. Kada se iskombinuju, dvije kamere mogu da obuhvate više prostora i obezbjede širi kadar. Ali to nije sve, jer za najbolje selfije, tu je i prednja kamera od 8 megapiksela.

Bezbjednost na najvišem nivou
Smartphone 9.1 Lite opremeljen je senzorom za otključavanje telefona putem otiska prsta. Senzor prepoznaje otisak u vrlo kratkom roku i uz veoma visoku preciznost, pa je praktično nemoguće da iko osim vlasnika pristupi sadržaju telefona.

Brzo punjenje kao standard
Uz odličnu bateriju od 2800mAh koja uz Android 7 Nougat obezbjeđuje sjajnu autonomiju uređaju, Tesla Smartphone 9.1 Lite podržava i Quick charge, odnosno mogućnost bržeg punjenja telefona pomoću originalnog punjača sa USB type C priključkom.

Dual SIM i 4G prenos podataka
Uz podršku za 2G/3G/4G veze na obje SIM kartice, pristup internetu je brži, uz veće brzine prenosa podataka i bolju pokrivenost signalom. Pored toga, tu je i Dual SIM funkcija koja omogućava upotrebu dvije SIM kartice.

Kompletnu ponudu za Tesla Smartphone 3.4 za kupovinu u BH Telecomu možete pronaći na ovom linku, a klikom na ovaj link ponudu za Tesla Smartphone 9.1 Lite.

Tesla 9.1 Smartphone Lite i Tesla Smartphone 3.4 su dostupni u BH Telecomu po cijeni od 1 KM uz Extra XL i Extra M pakete uz mogućnost kupovine i do 24 mjesečne rate.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.