Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhahaaaa
Lijepo nas je upozoravala Sara Connor :D
ako nije previše molio bih autora da opiše scenu u kojoj gore pomenuti robert patrick popravlja sebe... legenda i glavni lik terminatora je arnold švarc a robert patrick je sporedna uloga koji btw glumi terminatora koji je neuništiv i koji se ne popravlja već se nako ljeva iz jednog fildžana u drugi... a što se tiče veze samoreparirajuće plastike i terminatora ... što bi reko maca... niđe veze... čuj ostala spojena i nakon dva sata...
plastika je bila spojena 2 sata a onda je sve otislo u picku materinu haha...
taman posla da bi bira opstala da se njena plastika sama "regenerise" ovako, samo je pogledas i puca ko ledenica i ne pomaze nikakvo "super-ljepilo" da to sastavis :)
Regenerisite um i snagu za trazenje lijeka za rak i hiv.j.bo plastiku.
Mah, i to sto je neizlječiva bolest ima svoj danak...tuga zbog jadne djecice u africi sto oboljevaju, a sto se ostalih tiče, pa sami su zaiskali.
Ma lijek već postoji,ali nije im u cilju da ga otkriju jer se ne bi mogli bogatiti na silnim lijekovima koje svakodnevno tuše jadnim ljudima...Nego nama treba JOŠ PLASTIKE! To nama treba! I robota kako bi i ovo malo ljudi ostalo bez posla!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma nek smisle nešto da se mi regenerišemo :)
Ne radi vam link...
e sad je proradio...