Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama su i prethodni bili besplatni. TPB!
hahahahaha
to ce biti moj prvi licencirani windows OS :)
imamo braca,moj je sa KAT.PH limited edition ono 'na?
Nema dzabe ni u babe. Nesto muljaju :D
Ma to nece vise niko, ni badava.
Pa besplatne su bile i dosadašnje verzije ;-)
Windows 10 NIJE BESPLATAN! Nadogradnja sa Windows 7, 8, 8.1 jeste, i to samo u prvoj godini.. Developer verzija nije nikad, i nece nikad biti ogledalo finalne verzije. Po meni, ovo sto je Microsoft uradio sada, nije uradio nikad prije, i niko drugi. Jedva cekam da ga oficijelno puste kao finaliziranu verziju! Najvise mi se svidza to da se ne mora programirati program ili app za vise platformi, nego jednostavno samo jedan, koji ce funkcionirati na svim platformama. Ovim ce i windows smartphone napredovati, kao i njihovi tableti. I nebih rekao da "skidaju" linux, nego vise to da su (izgleda tako) uspjeli da ostvare ono sta apple sa njihovim OS vec odavno pokusava.
Uspio si riješiti č i ć ukidanjem kvačica ali ti i dalje ostaje problem sa "svidža".
svaka ti cast.. :D Drago mi je da ti je zivot tako lijep da se ne moras brinuti o njemu, nego mozes ovako lutati po portalima i traziti dali je neko mozda zamjenio "dj" i "dz".. i da ti kazem iskreno, nikad ne gledam na to, niti me zanima dali je "dz" ili "dj" i to je jedna od najsuvisnijih stvari. Svakom njegovo, ali ja cu i dalje pisati onako kako ja hocu.. svi"dz"alo se to tebi ili ne.. prijatno...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ni jedan kao XP..
Jeste, za metuzaleme.
oponasanje Linuxa
'ta će Linux.
Photoshop, for example?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da je dobar vjerovatno nebih bio besplatan ....tako da vecina nas ce nastaviti koristiti XP I WINDOWS 7
Većina metuzalema će tako misliti i uraditi.
Windows 10 se neće moći instalirati na "stare" mašine, zbog drajvera, i zato ćemo još doš dugo koristiti XP i 7 a ne zbog toga što 10 nije dobar. To je poznati spin industrije, software - besplatan ali hardware -2.000 KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno, kod nas ce biti oko 150KM... :)
+ pdv
+ marža