Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
google plus je puno bolji trenutno od facebooka samo sto se raja navikla na facebook i mrsko im je kucati plus.google itd ;)
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Google Plus ima mnogo bolji koncept koji kao što vidite Facebook pomalo kopira. Mi Bosanci smo Facebook ionako pretvorili u Dernek.ba.
Nije facebook prvi bio, ali facebook je imao drzavnu potporu :-) Progooglaj datr cookie :-)
Mars tamo p!zda ti m4terina, sto nisi bio na protestima ?!
Selam alejč, dobro vece i kako ste?
Meni leži bliže srcu blize od facebook-a s tim da nema moje raje na njemu tako da je sukundaran, a sve radi neusporedivo brzo plus sto poveže sve moguće accounte na google uslugama te tako skracuje vrijeme i muke potrosene na pamcenje sifri mailova isl
nisam baš ljubitelj ovih društvenih mreža,al mislim da facebook ne moženiko dostići iz razloga jer se prvi pojavio...
+ nije za svakog
Potpuno si upravu, ali sta cu sad, ne mogu biti sam na Plusu kad su mi svi prijatelji i rodbina na Fejsbuku...
kad budu otkljucali za 18- onda ce imati punoooo vise korisnika lol