Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je svih budala koje dosada nisu kapirale od cega zivi Facebook.... Kreteni sebe ogole do koze na FB-u..... Serviraju se kao na tanjiru...
@DjiberSaPlanine Pa eto vidis kako se ne serviraju....
zeljni paznje i javnosti...
Ko god ima gram mozga, nema fb. Treba živjeti život uživo a ne gledati fotošopirane otrcane kurvice. I mlade mame što se slikaju s bebama i malom djecom, kako bi dobile koji lajk od nekog od svoj 12 579 "prijatelja".
Nemas pojma. Ako si ti koristio fejs za parenje ociju na fotosopiranim kurvicama i puhao biceps za 3 lajka, ne znaci da svi ne znamo kako nam moze koristit.
ma kakve promjene ? 'nol'ko slika postavio (i gologuz i u dzemperu, i ovako-onako...) i sta ako sada dospiju u javnost ? nego vrci pare nazad !!!
greske se plaćaju, jbg tvoja je bila 6 milijardi dolara.
Najgori su mi oni koji objavljuju djecu na fb i kazu: "Ma kome smo interesantni?" Sad nemas privatnosti. svi objavljuju i kad se poseru.
pa čekaj....gdje su sada oni koji govore-'ta se imam kriti, kome smo mi interesantni? :(
priznao gresku isto kao sto je SDA priznao da zele pravnu drzavu hehehe
on je posrani zidov , nema tu iznenadjenja i nista nije slucajno , sve je isplanirano da trump pobjedi , ide u korist zidovima , a to se odmah i dokazalo.
Frajer multimiliarder , ukradeno oko 50.mio privatni podataka, znaci svakom licu po 1mio dolara i mirna Bosna !
mislim da si na dobrom putu ali ce mu faliti para da tih 50 mil. ljudi dobiju po milion.
NVO na aparatima xD xD xD xD xD
treba se vratit na dernek.ba
On je samo 'lice' Facebook-a. Facebook je izmisljen i napravljen od strane obavjestajnih sluzbi kao najambicionzija misija sabiranja informacija i manipulisanja javnoga mnenja. Facebook u ovome slucaju samo radi svoj posao za koji je i napravljen.
Pa nije lave sto ti to hoces da ispravis nego su uveli GDPR, odnosno zastitu personalnih podataka od 23 maja
Sto ne zelis da bude javno, ne stavljas na net. Bilo gdje, ne samo na Fejs. Jednostavnije ne moze biti. I sta nas sad sekira, sto neko, u nekom dijelu svijeta moze vidjeti koju smo skolu zavrsili i kad smo rodjeni. Top tajna.
Breaking News: Saša Popović ili Zeljko Mitrović kupuju fejZ.
zamisli neko kupi-ukrade profile ovih komentatora ovdje. zamisli tog nesretnika, kukala mu majka 😢
M. Zuckerberg se „ lijepo obukao“ 64 miliarde $ 👍 ... jedino ga šije Jeff Becos dnevnom zaradom od 104 miliona $
te 64 milijarde nisu bankovni racun.. to je relativno .. danas imas, sutra nemas
Dragi Eso, kako da nisu, relativno ti je par milona gore/dole... Tramp je dobio izbore pomoću facebooka ... ne samo Tramp, Zuckerberg će u mirovinu ... „budale“ će i dalje 👍 klikati ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)