Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marče Cukenberže trebao si na vrijeme gonjat trebe. Sada ispunjavaš svoj dječački san, kao i san svih dr.adžija. Svi će moći ebati virtualno
Naravno da ovakvim pogoduje korona, inače ko bi inače koristio virtuelnu stvarnost ?
Sve sto vise izmisljte gluposti,sve vise sirotinje i raznih bolescina po svijetu.Dabogda se svijet vratio na normalne postavke bez izmisljotina za bogatase,kamere,kompjuterizacija,prate te ko gestapo kad si na poslu.
Mogli bi komotno onda da se vratimo u pećinu. Svemu što je dobro, što je novo, neki naš pametni Boošnjo nađe neku zamjerku, to je njemu glupo, našo se ko će da kaže. Ko da nije bilo sirotinje i bolescina i prije Zuckerberga i tehnologije.