Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je Atari jaguar i Philips CDI? Te konzole su definitivno vise zaboravljene od recimo 3DO ili Mega CD..
Terminator je zakon. Odma poslije rata stari mi je kupio tu konzolu, rasto sam igrajući terminator sa žutim disketama. Kad se samo sjetim, kako su to bila lijepa vremena.
To je samo zapravo klon nintenda :D al ko ga ovdje nije imao
pa da, bio je najjeftniji terminator, svi su ga imali
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Ali stvarno ponekad dosta mi je svega, kada igraju se sa mnom ko da ime mi je Sega." Kad se samo sjetim prvih igrica na ovome, cini mi se da smo mi to zvali Terminator?
Zvao se tako inace to je konzola koja je namjenjena za rusko podrucje i balkanski poluotok a na njoj su bile piratizovane skoro sve moguce igre od tadasnjih konzola :D
philips 350 cdi , nigdje nisam mogo nabavit igre za to u bih
ponosan sam sto sam imao N-Gage! :D
hahahahaa