Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite kad vam ovakvi kvazi novinari vode jedan portal,tek vam bude jasno u kakvoj apsurd drzavi zivimo...
Evo zamislio sam?
... super stvar za fensi koke & pudlice :)
Nije stvar u punjaču već u bateriji. Radi se o novom tipu baterije sa nanodot-ima, ali koja je znatno veća od obične. Zato je na demu pričvršćena na telefon i onako debela. Da je samo punjač bio bi odvojen od telefona. Samo Klixovci ne znaju ni prevesti vijest kako treba već šire dezinformacije.
pitam se koliko je to dobro za baterije... napunis mobitel par puta i od silne brzine punjenja sve skupa ti prozuju oko usiju, naravno popraceno vatrom, dimom, prasinom, dijelovima smartfona i ostalim stvarima.. ako imas srecu, barem punjac ce odletjeti na neku drugu stranu.. "if you're lucky enough" :-)
ovo je biopunjenje a ne klasicno sa el strujom
"Da li riskirati i zakasniti i utrošiti tih par dragocjenih minuta na punjenje mobitela ili ostatak dana provesti bez pristupa e-mailu, Instagramu i igricama?" Blago budali kojem je ovo dilema u životu.
Fakat ovi novinari sa klitorixa ne znaju o cemu pisu pa ljudi vi niste pismeni pokakim vam se na novinarsko zvanje Standardna baterija se ne moze napuniti za 30 sekundi ali za to mogu kondenzatori koji se vec ubacuju u neke baterijske lampe tipa policijske 5.11 (ko ne zna o cemu se radi nek pita googlETA) Samo sto su ti kondenzatori danas prilicno slabog kapaciteta i VELIKI SU a ovi su navodno napravili kondenzatore koji su strasno velikog kapaciteta i uz to jako malih dimenzija KOJE NAMJERAVAJU JOS SMANJITI.... Al kako ces ti to objasniti jednom novinarcicu sa klitoriksa kad on jadan misli da tramvaj ide na zejtin a trolejbus na sok na razmutu...
...fisijski punjač, ultimate solution...
moj smartphone je stalno nakačen na punjač da je postao fixni telefon :)))))))))