Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista od toga. Spektrometar ne radi tako. Sa bazom koju pune nepismeni korisnici ili bez nje on vidi samo osnovni hemijski sastav uzorka - ne i masu pa da ti moze izracunati kalorije. Takodje, ne vidi KROZ stvari. Ono kad skenira jabuku vidi samo koru jabuke. Kad skenira bocu s mlijekom vidi bocu. Onda nepismeni korisnik taj scan nazove "Mlijeko" i to se uploada na cloud. I ti poslije skeniras teglu krastavaca ili casu rakije - a on ti kaze "to je mlijeko". O kalibraciji da ne pricamo.
Samo jos jedan kickstarter za naivcine s viskom para. http://www.cnet.com/news/kickstarter-science-beware-the-marketing-hype/
Evo Fadilu šanse da nam detaljno izbroji kalorije 😆😆😆😆 Hajde sada majčin sine ne da broji zalogaje nego i kalorije 😂😂😂😂