Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubleha
Ovo mi se svidja, ovo je ljude kao ja sto imamo stila i klase. I ovo je perfekt za Bosnu nazoves uber iz Sarajeva i eto te kod kolege u Mostaru na fuka il u ribi na Uni kod Bihaca. A svidja mi se ovo uber s camcima, nazoves uber ako hoces pecati, da te dovedu do pravog mjesta na rijeci, tamo gdje ima ribe, il ides iz Novog do Brckog uber gliserom. Mozes sve do Beograda i Rumunije i crnog mora. I do Beca, al uzvodno.
Fucking finally!
Suljagicu, cekamo reakciju Sarajevo taxi
Sarajevo chopper, il Sarajevo heli, il Sarajevo copter. Zamisli sletis na aerodrom, i Sarajevo helikoptere se spuste sve oko tebe ko vilini konjici, pa udjes, a ono nema helikoptermetra il radi 'ekstra brzo', pa pilot pusi, pustio narodnu muziku, i onda vozi te u grad preko Zenice il Mostara ako vidi da si turist i ne znas grad il drzavu, a ako si iz SA onda ne moze, mora te direkt letiti na grbavicu il kosevo zracnom linijom.
Nisam Lewandovski da sa helikopterom idem do pekare....
Da me trzne iz Ustikoline u Miljevinu.... :)