Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve je ovo kriv Bakir Izetbegović i njegova SDA .
Bog me ubio ako ja vidim promjenu 😂
Kod mene stoji YouTube.ba I ono dođe i kaže kako je Bosna propala. Kako Bosne nema, a ima je svuda.
@dis3 "Moja jedina domovina zove se Bosna. Kroz mene teče bosansko srebro i zlato, Njene soli i njen ugalj, njeno željezo I nebrojene druge rude u mome su biću osnova. Moja jedina domovina je Bosna I drugačije nemore bit!"
@antibiotik A ercegovina krvi ti issove...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sinoc kontam do mene nesto,reinstaliram flash,nesto mi crveno :D
Ma suti,navika :) 5 godina mi je ko 5 dana...vrijeme leti hehe
Promijenili su izgled bar 3-4 puta, pa prošle godine je bio drugačiji YouTube nego prije ovog redizajna. Podsjetite se kako je izgledao prije 5 godina, kao nečiji Visual Basic Projekt, a da ne govorim o počecima prije 10-12 godina.
Joj pojačali ovu crvenu boju sličice
a ne govori za izgled stranice vec za logo http://logos.wikia.com/wiki/YouTube
Ma meni je bitno pare, imam neki video klipova, moze se nesto i zaradit hehe