Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi telefoniraju, a narod nema da jede.
Kupiš i papreno platiš XZ2 onda se par mjeseci Sony popiški po tebi nekakvom Premium verzijom telefona kakvog si ti trebao imati. Nema gore kompanije. Prodaju svoje foto senzore, ali ne znaju (ili neće) da implementiraju OIS na svoje kamere. Sony je davno prevaziđena kompanije u svom Mobile Division.
ti mora da si neki kineski paćenik
@Terra_dementia sony prodaje bolje kamere drugima samo sebi neku prosjecnu stave
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Huawei, Sony pa dalje po ličnom ukusu. Imam XZ a sinu u januaru kupim mate 10. Ma sad me sramota u kući izvadit mobitel.....
huawei top telefon
sony nikako da utrefi dizajn telefona. ostri rubovi nikako da napuste taj izgled. imao sam z z1 z2 pa to puca dok se sagnes zavezat pertlu... softver ok. stamina mod ekstra. displej su popravili ioako su i tu fuserili max. imaju najjace tehnologije ali nece da to strpaju u mobitel.
Telefoni su svakako prešli sve granice, prvenstveno cijenom, pa i karakteristikama koje nude, sad je samo stvar dubljeg džepa i ukusa.
Ma svi su oni u 5 deka, huawei se falio sa kamerom, pa jeli uspio nadmasit s9, nije naravno, takoder kao sto sam rekao tesko ce napravit brzi telefon od s9 sa exynos procesorom zbog toga sto svi koriste snapdragon a koji je dosta sporiji od exynosa.
dje ih nije nadmasio ubio ih nogama sa p20 idi kuci dijete
@booosanac 😆😆😆😆 ja bas, kako god jos su uvijek world number one
Haha stroj jest, al s9 je i puno ljepsi a i brzi, vjerujem da ima i kameru bolju, mislim da 4k ekran nema nekog smisla.
huawei bolji
ovo je stroj a ne neki plasticni Samsung ili kineski Hujawei
huawei strasan, samsung i iphone smece bajo moj
Informisi se malo sta je Bukeh!
Ispod 900 € nece bit ali bi trebao da jebe mater i samsungu i iphonu jedino huawei p20 pro ima veci iso,vidjecemo ako bog da moj je:-)
@krckos Da, jebu oni kevu Appleu i Samsungu svakom serijom. Toliko da uspiju prodati po 700-800k po seriji. Smiješno je porediti bilo koja dva proizvođača sa ova dva giganta. A ne bi bilo giganti da prodaju maglu kao Sony.
Aaa, kao što im je i do sada )ebao majku. Sony treba samo da nastavi sa play station, a sve drugo da prestane proizvoditi. Slabo im sve to ide.