Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nek mu u sred borbe zakaze ovaj laser i elektronika u puski, moze je samo sebi u gu.zicu nabiti...
djaba im sve... protiv AK-47 i gerilaca... od Venecuele pa sve do Sjev Koreje ;) pa da imaju i letece tanjire (koje i imaju)
\"moguće pogoditi neprijateljsku metu gdje god se ona nalazila\" Moze li ova puska da pogodi gdje mi se nalazi plata i hoce li biti skoro?
prije rata sam ja govorio o ovoj pusci a ne ko ovi sad tek....XD
Dobro oruzje.. predobro da pokrene americku industriju :) Kao i uvijek. Neko je vec napisao, puska je dizajnirana prije 4 godine. Do danas je dotjeruju. I na kraju krajeva - elektronika opet zakaze na kisi i ledu. Ali u Iraku i Afganistanu ce rijetko naletiti na takvo nesto. Ali ameri to sebi mogu priustiti... 19.000 EURa po komadu i \"bombe\" kostaju oko 190 EURa. Talibani ce ih dobiti kako na ekonomskom, tako na borbenom polju.. AK47 dobiju za 20 EURa :)
jos da amerikanci znaju racunat mozda bi im i pomogla ova puska
super je puška,al ovakva je zabranjena ženevskom konvencijom...
ovo sam ja davno na PAP-ovku ugradio...
TO JE IZMEĐU OSTALOG I BIO CILJ RATOVANJA U AFGANISTANU... DA SE ISPROBAJU NOVA ORUŽJA ! ! !
imaju ameri dobru pusku AR15 puska je samo takva precizna razvaljuje
pusku ameri jos zovu i \"islam jihad eliminator\"
i moj metak kad uleti u rov pravo eksplodira
bogami ja sam s kalasnjikovom bio prezadovoljan u ratu
Savrsena puska mora biti jednostavna za upotrebu i jeftina i laka za proizvodnju. Ova nije nista od toga. Nikako da nauce lekciju. AK-47 je najuspjesnija puska ikad napravljena jel dijete moze da je koristi, lako se proizvodi i neprevazidjena je u pouzdanosti. Da vidim kako ce ovo go.vno pucati kad ga provuku kroz vodu ili pijesak. Ili kad mu nestane baterija za bezicnu komunikaciju. Svabe isto tako pravile moderna oruzja u drugom svjetskom... V1, V2, mlazni i raketni mesersmiti, kingtiger tenkovi, leopold topovi, flakovi itd itd pa im doslo par armije T-34vorki i kuce im bile do koljena. Dakle jednostavnost i i masovna proizvodnja, a ne ku.rcenje za koje ti treba inzenjer da bi pucao iz njega.
dok naciljas i odaberes metu....rokne te snajper sa zgrade..... ameri nisu nikad napravili pusku koja valja...to sami priznaju... prije par godina su pravili novu pusku pod kodom Xm8...kad su je probali u iraku, skontali da su potrosili pare na gluposti..i napravili jos jednu cunu od puske...
Kakav AK-47?!?! Reci Kalasnjikov da te svi razumiju! Cuj AK-47... Previse ste CNN gledali.
Sve svjetske imperije, su pale na vrhuncu svoje moci. Od Faraona, Rimljana, Otomanske, Engleske........itd. Pa tako i ameri. Sve vise amera je na narodnim kuhinjama....Naj noviji svjetski poredak dolazi od Kine. A o ovim puskicama mogu samo prati mozak svojoj zatucanoj naciji. Za sada toliko, a za ostalo vrijeme ce pokazati svoje...Budite malo strpljeni jer propast amera je na vidiku, i dolazi brze nego sto ocekujemo.