Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MIUI je zaista super. Imamo dva redmi note 3 telefona koje smo kupili prije godinu i pol... Baterija je super, slusam muziku po 3h dnevno na slusalicama i punim ga prosjecno svako drugi dan. Nikada nisam imao niti jedan problem, iako je ispadao kao svaki drugi tel. Prije ovog mob sam koristio 2 iphone-a i mnogo vise sam problema imao sa iOS nego sa androidom.
Čitam komentare.. ne mogu da vjerujem koliko je svijet glup što koriste ova kineska govna kod kojih Kinez može istog trena da uzme sve informacije.
Neukim ljudima ne vrijedi objašnjavati, samo trošiš energiju.
Xiaomi - extra telefoni za relativno male pare! Trenutno na Redmi Note 4X i više nego zadovoljan!
Ovo i jeste prava cijena za iPhone, bez appleove marže...
S obzirom da Xiaomi ne razvija softver za svoje telefone i ne razvija procesore za svoje telefone i ne daje podršku po 5 godina mora biti jeftiniji. Plus, pričitaj uslove korištenja Android OS-a i shvatit ćeš da ti daješ svoje informacije i privatnost za besplatni Andorid OS.
@OxygenRed a to ti mislis da sa Apple-om ne dajes svoje podatke nikome? Ne budi naivan. I sta ce ti podrska od 5 godina kad je telefon tehnoloski zastario nakon 2 godine? Osim toga, iPhone se kupuje u 90% slucajeva radi prestiza, a ne zbog potrebe, pogotovo izvan SAD-a. U SAD barem ima neke koristi jer zakon donekle stiti korisnike po klauzuli, i korisnicki servisi su vise prilagodjeni iPhone-u nego Androidu. Sto se tice ostatka svijeta, kupovina iPhone-a je bespotreban luksuz.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za nekih 200€, snapdragon 625, adeno, 4gb ram-a, 64 rom-a,... android stock,... stvarno je extra.
Xiaomi je kineski Apple
Tipovi nikako ne kontaju, iPhone je brand statusa i zato se kupuje, a ne jer je bolji od drugih.
Bolji je prijatelju, vjeruj da jeste.
Nije status druže, vjeruj mi. Sa iPhoneom ti kupuješ sigrunost, privatnost, performanse, jednostavnost i podršku. iPhone zna dati i po 5 godina podrške kroz os update-e i niko ne skuplja i ne prodaje sve tvoje podatke kao što to radi Google, jer ne daje Google džaba Andorid ovim svim proizvođačima. Evo koliko je samo Apple uložio truda na iPhone napravi sigurnim za svoje korisnike, a da ne spominjem ostalo: https://www.apple.com/business./docs/iOS_Security_Guide.pdf.