Izvanredni uređaji
52

Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro: Vrhunski pametni telefoni dostupni u BH Telecomu

Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro
Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro
BH Telecom s ponosom predstavlja najnovije dodatke svojoj ponudi pametnih telefona - Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro. Ovi izvanredni uređaji, omogućavaju korisnicima da dožive revolucionarno iskustvo pametnog telefona po pristupačnim cijenama.

Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro predstavljaju spoj vrhunskog dizajna i napredne tehnologije. Sa svojim AMOLED zaslonima visoke rezolucije, ovi telefoni pružaju kristalno jasnu sliku i impresivan doživljaj gledanja. S elegantnim dizajnom i vrhunskim materijalima, Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro osiguravaju estetski privlačan izgled i udoban osjećaj u ruci.

Napredne kamere za nezaboravno iskustvo

S tri Leica objektiva smještena na stražnjoj strani uređaja, Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro omogućavaju korisnicima da zabilježe svaki trenutak s nevjerojatnom jasnoćom i detaljima. Glavna kamera s impresivnim senzorom i optičkom stabilizacijom pruža vrhunsku kvalitetu slike, dok ultra-široka i telefoto kamera dodaju dodatnu raznolikost i kreativnost.

Snaga i performanse

Sa Snapdragon 8 Gen2 čipom i velikim kapacitetom RAM-a, Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro garantuju izvanredne performanse i brzinu. Ovi uređaji savršeni su i za gaming, s mogućnošću pokretanja najzahtjevnijih igara bez ikakvih problema. Ne treba zanemariti ni snažne baterije koje uz podršku za brzo i bežično punjenje osiguravaju da korisnici uživaju u telefonu tokom cijelog dana.

Posjetite BH Telecom i osigurajte svoj Xiaomi 13 ili Xiaomi 13 Pro.

Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro sada su dostupni u svim BH Telecom prodavnicama širom Bosne i Hercegovine kao i na online shopu.

Pravo je vrijeme za Xiaomi Redmi Note 13 seriju.