Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje izgleda niko ne konta da je 7 unadrijedjena vista , ustvari 7 je vista kakva je trebala biti kad je izasla!
ma Vista je vista a sedam je 7
Sad jos treba biti i ozbiljan gamer.
Vista je predobar OS samo sto ljudi u BiH (ja kao prvi) nemaju takvu mashinu da se vista pokaze!!!
vista je obicno sranje @vistac....! ako nisi znao postoje gamerske verzije viste sa recimo 300 MB ili XP sa 80 MB ili vise.samo za info jer ni jedan ozbiljan gamer ne koristi obicnu vistu...
i ja sam instalirao Windows 7 RC i stvano sam odusevljen sve one gluposti iz viste su uklonjene, a radi mnogo brze jer je izmijenjen core kernel-a, a jos uz to ima i xp mode tako da je tu i podrska za sve \"stare\" xp aplikacije :)
windows 7 je odlican,50 puta brzi od viste i 20 puta od xp-a,usto i lijepo izgleda,problema sa driverima nema bas puno,a tek je rc verzija..kada izade na trziste,to ce da bude 4real,napokon nesto od microsofta sto valja
vista je extra, a vi gameri udrite po xp j*** vas on
Sedmica ce da bude genijalna. Naravno, ako je vjerovati ljudima koji su imali priliku da probaju :P
Razmisljam ozbiljno da se vratim na DOS, nemas briga hoce ti RAM pojest vizuelni efekti
Vista samo od sebe previše traži od kompa, a malo daje... Pojede RAM, preseravanje sa vizelnim folovima, a ništa od toga nemate! Sve u svemu sranje!
,zahvaljujuci bogu nije imao problema...
nemas ti pojma jarane
ma sve je to vezano za konFjutere :)
Ja nikad ni najmanjeg problema sa Vistom nisam im\'o nakon SP1..... Vise me handri XP sa losim drajverima za Lenovo Wireless kartice i Lenovo power management. Dobro, mozda je tu i do Lenovo-a :)