Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koristio sam i iOs i android ali kako sam nabaviu lumiu nikad vise neki drugi sistem osim wp....wp mnogo manje guta bateriju,nikad mi se do sad nije smrznuo,nema nikakvih kocenja,ima live prozore,nema virusa,ima sasvim pristojab broj aplikacija a glavne aplikacije sve su tu i ustimane do savrsenstva
Hahaha NAJEEB hahaha
Najeeb(ali) su oni svakako od andrioda i iOSa davno... lijepa nokia, uništena Windows OS-om
Windows jw smece na laptopu a ne na smartphonu :) Smartphone sa win nije ni za obicne korisnike koji smartphone koriste samo kao mob, a ne za zahtjevnije.
Ovaj windows ne mozes upratit
Nije problem kako nametnuti korisnicima novi OS, nego kako postojeće korisnike odviknuti od starog OS.
Korisnici Androida samo trebaju prevazići predrasude i probati Windows, a ostalo će im se samo kazati. Windows je odličan OS.
Zato što često pitaju "a zar ima to i na WP-u?". Očigledno nemaju pojma da je Windows napredan OS nego misle da se radi o nečemu iz vremena dinosaurusa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)