Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li neko kako se dobija update na win 8.1, dobio sam logo windowsa, prijavio se na svoj hotmail, dobio mail koji kaze u narednim danima cu dobiti dogradnju ali jos nema nista.
Hvala, vec sam napravio update ali nema jos nista.
Na moj nije :D
Najbolji OS ikad.
I prvi OS koji je urađen direktno u saradnji sa korisnicima i njihovim potrebama.
Koristim Linux oko 5 godina i iz ciste znatizelje sam instalirao ovaj windows i ostao sam odusevljen kako izgledom,brzinom,stabilnoscu a o aplikacijama da ne govorim....tako je bilo bar nekoliko dana dok se nije poceo usporavat,izbacivat odskocne prozore i izbacivati nekakva upozorenja tako nakon 10 dana ponovo sam se vratio na Linux i vise ne namjeravam da probajem ista drugo
onu foru sa cetri prozora su maznuli od ubuntu unitija kao i start menu koji kad se ukuca u search nesto sto nema na kompjuteru izbaci neka rijesenja i naslove sa neta. ma mikromekani je velika firma i nebi oni ukrali nista od linuxa , a mozda su sklopili ugovoror sa caonnicalom. cekam samo kad ce maznut compiz. linux mint kde najbolji os na svijetu i blizoj okolini.
KOD MENE 8.1 PRO, JA PREZADOVOLJAN JARANE MOJ
Ko hoce da se pati, ovo je stvar za njega. Od racunara praviti mobitel moze samo budala.
Ne prave oni mobitel od racunara, oni rade na tome da jedan OS funkcionise slicno na vise platformi
windows najjaci