Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao!!Od 8 - 13 godina!Ja konto neki penzjoneri pa ih zaboli koljeno nakon 10 minuta igre!A ovo jos djeca!Ocigledno je da ova djeca ne izlaze napolje dosta. Ja licno nemam tegobe nakon 4 sata igranja kosarke sa zarkom suncu,usred ljeta,protiv starijih od sebe. Ako je problem da istegnu misice,onda je odgovor prost:\"ZAGRIJ SE PRIJE IGRANJA!\"
mogu vam reci da su upravu, nakon igranja tenisa (koje je trajalo oko 4 uzasopna sata) dobio sam neopisujucu bol desne ruke, trebalo mi je bar 10-tak dana da dodem sebi. Ali opet igrica je fantasticna, ali netreba puno :)
Joj vise i \"studije\" i naucnici...pa sve steti necemu i sta sad? Ne zivimo po 300 godina...pustite ljude da se vesele. Ovo obicno pisu oni koji nisu talentovani za igranje na ovakvim stvarima, pa samim time ni uzivanje u njima. To je kao da zabranite radjenje djece, jer sva ipak na kraju umru...u prosjeku nakon 80god, ali 100% je da umru :))))
ma kakav wii,lijepi terminator :D