Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdješ nam to ukidat, pa da nema toga ja bi jos uvijek igrao solitare i gledao filmove na OBN-u. Piratstvo majka...
https://www.facebook.com/PiratskaPartija.ba?fref=ts lajk lajk!! :)
Problem je u tome sto u bosni za pirate bay zna 5% ljudi! tj zna nesto skinut s njega a nasi NADLEZNI ne znaju sebi guzice oprat a da znaju koliko je piratstvo zavladalo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Autorska prava su sinonim da jedan "proizvod" naplatiš "x" puta, umjesto jednom, kada si ga napravio i prodao.. odnosno to je sinonim za legalno ekstra bogaćenje pojedinaca.. Da li radnik u fabrici ili na plantaži pamuka 3x naplati posao, koji je uradio danas? Da li je Mikelanđelo x puta naplatio svoj rad na Sikstinskoj kapeli, u kojoj i dan danas uživaju milioni ljudi? Naravno da ne, ali zato producentske kuće moraju biti zaštićene zakonom.. jer je sistem kreiran da 5% bogatih, učini još bogatijim... Ovo nije zaštita autorskih prava, nego džepova bogataša.
nije problem gasi te radite sta hocete al dajte mi onda fino pare da ja sebi mogu kupit orginalan film igricu i tako tu mater vam.....
Nema hljeba bez motike sine, gdje si ti jos vidjeo da neko nekome nesto daje? Zaradi koji dinar za promjenu ali ne trci u kladionicu odmah pa ces mozda moci i kupiti.
za tvoju informaciju u kladionicu nisam nikad otiso da se kladim jasno???
Jedna torrent stranice nestane, dođe druga, PIRATIMA NE MOGU NIŠTA !
Sta su mi zadovoljstva pruzili svih ovih godina od sebe bih im dao svaki Mjesec 10 € a ne pretplatu za BH televiziju, pogotovo HD sekcija a kod nas Treba ti od tegle staklo da pohvatas sta se desava na televiziji... TPB rules
@nquit. Pa dobro razumijem poentu samo fazon sa pb je da gledas filmove i ostalo a da nisi platio ni jednom.:) Zamisli seljaka na pijaci da od deset ubranih jabuka proda jednu a ostale mu uzmu onako. Ja bih iskreno i platio pb da mogu da skidam novije filmove uz neku cijenu od 10 eura. Svi ovi komercijalni sajtovi za uz istu pretplatu pustaju starije, od godinu dana, filmove.
hahha mozete im ga samo...
mirza hajrić ce to sve razvalit , hahaha. veceg tokmaka na planeti nema.
Mojne TPB dirat, najbolja stranica za torrent. Igrice, filmovi, golotinja itd.
TPB rulez ...
Ne vidim poentu ukidanja Pirat Bayja , pustite me da gledam filmove !!!!
NE MOGU NAM NIŠTA
Pisam im se na sud
Mojne baju dirati...
kickass.to,jedna stranica nestane,doći će druga...;)