Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli vas za afganistancima,a njih nije bolilo kad su nam pomagali od 92-95...ccc samo svi na sebe misle,ne do bog da nama bude ovako kao njima !!!
koga boli krac za demokratiju i afganistance, nisu oni tamo da ih ljube i paze i donesu im \"napredak\"
Tu zemlju jos niko nije porazio,pa necete ni vi pisljivi ameri....
još si ovdje... pa zar vise nisi tu tom afganistanu sa jarecom bradicom i solunarom u ruci????
vozilo je doslovno sklepano, mreže frontalno i bočno, hladnjak motora i dalje otvoren, točkovi doslovno nezaštićeni.... mislim da britance hvata kriza....
pa dzaba im sve ovo kad ce ih afganistanci satrati na kamilama.. srcem se bori momci,srcem ..
al ne pale vi se price o islamu i terorizmu..... sve jasno ko dan.... ameri trce za naftom plinom ....
šta velite na ovo -----http://www.putvjernika.com/viewvideo/595/dihad/napad-na-nato-bazu-i-vozila-u-afganistanu.html 4:30 min
Ovo nije nikakav Wolfhound nego samo preradjeni americki MRAP II Buffalo
@pashtun : zbog toga su i napravili ovo oklopno vozilo.Da je ono unisteno nekim zastarjelim rpg-om,ne bi ga oni pravili.
ISLAM TERORIST ELIMINATOR
obratiti paznju na broj miliona eura....
Amerikanci su u Afganistanu jer žele da naplate rušenje WTC i to s kamatama.. Sad će lijepo crpiti afganistanske resurse slijedećih 100 godina a cijelo vrijeme će uvoditi demokraciju.. Amerika će platiti ogromne iznose novce obiteljima žrtava 11.09. jer nisu uspjeli osigurati sigurnost svojim građanima.. O kakvim ciframa je riječ, vjerojatno bi većina država propala kad bi to isplatili..
moram ovo kupit da imam za izaću u grad
Ovo vozilo je preveliko, preteško i ima visoko težište. Biće veselo gledati kada se zaglave ili prevrnu.