Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
debilizam
Nije debilizam, nego placeno. Debilizam ide poslije, kad objave slike ovih magaraca. Sljedece godine ce im vrijediti 40% cijene koju su sad platili, pod uslovom da je nov.
debilizam????? onaj lik s prve slike, s jastukom u ruci, ce veceras lagano preko svog novog iphone X bookirati neki odmor u mexicu, brazilu ili cak mozda skoknuti do na thailand...a ti i ovi 72 do sad sto ti je lajkalo komentar, cete suha kurca zjale fatat po klixu, veceras, sutra i naredni godina
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hahaha spremili vreće za spavanje i spavali kao klošari na betonu pred prodavnicom za prokleti telefon. Nije bolest sve što boli.
brate dragi mi plaćamo porez čitavu godinu da bi guzonje mogle uzimat bolja auta i odlazit na putovanja i što je najcrnje samo kukamo vako kao i ja sad niko ništa ne poduzima :D Ipak mislim da smo zadnja zemlja na svijetu koja bi se trebala nekome rugati
I ako imam sedmicu, Samsung S8 ima face id.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cojk prodaje maglu svake godine :) magla po brojevima
Koji idioti hahahahaha
sve bi ja ovo na radnu akciju, pa nek onda spavaju pod vedrim nebom. kopanje, rucak sa kazana...
Komplet proizvodnja ovog fona kosta plafon 300$ ostalo je porez za budale,nokia 8 za duplo manje para radi odlicno, ko ima viska para nek izvoli.
baciti bombu na njih... prirodna selekcija
Kukala im majka ako v h bije ovo provale...
Konzumerizam u svim svojim bojama.
Mi svaki dan stojimo u redovima u posti, opcini, banci. Koja smo mi fukara.
Da ga dzaba daje mozda bi ga i cekao ovako
Je bo te luk,pa da li je ovo normalno? Ode sve u 3 lijepe...
Bolesnici svih zemalja ujedinite se.
Kukala im majka ako v h bije ovo provale...
Koja bolest i pogrešno postavljeni prioriteti u životu...
Nije bolest sve sto boli...
Telefon dere guzove prejak je (Y)