Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve će Masoni dati besplatno,samo da znaju kud se krećete,gdje boravite,šta radite i s kim se družite,to je malo šira slika,al nek je vama džaba,jbm vas glupe...
@enter2:Izvinjavam se ako sam nekog uvrijedio,nije mi namjera bila da se pravim pametan,onaj ko želi da nekog kritikuje,to radi na lijep način,stoko jedna glupa:D
Jest, jest. Samo si ti pametan i obavjesten. Zato te vjerovatno masoni i prate. Pa su ti, kad si zadnji put bio kod doktora ili zubara ugradili po tracker u zub i u guzicu. Ne daju se injekcije dzaba odpozadi, da ne vidis sta ti rade.
Potez stoljeća
koliko trebam cekati na ID code
Ne vidim razlog zašto nisu podržali i Linux distribuciju? Andorid, i kao 60% današnjih operativni sistema su bazirani na Linux distribuciji.
Dobra stvar za neradnike
jos jedan razlog da se ne izadje iz kuce :(...
Sta ce mi kad imam Skype na kompjuteru ! Zele biti konkurencija
Ajde sad nije ovo help desk vibera ohanite malo sa tim problemima...
kod mene neće da radi aktivacijski kod, dođe mi poruka i ja ukucam al mi stalno govori da je pogrešan
Zašto kad kliknem na ovo "ovdje" instalacija nikad da se dovrši :) ?
zato sto imas kantu od kompjutera :)
mozeli pomoc kako da ga aktiviram
morate biti prikljuceni preko wi-fi...i radi
Iskreno ne vidim po čemu je ovo na bilo koji način revolucionaran potez. Ovo je sve bilo već moguće putem Skype-a. I na mobitelu i na računaru.
da bi shvatio revoluciju moras sici sa drveta i prvo uociti razliku izmedju skype-a i viber-a
I Skype i Viber nude besplatne audio pozive, kao i besplatne tekstualne razgovore. U oba slučaja oba korisnika moraju imati instalirane programe ako žele besplatno da komuniciraju. I Skype, takođe, ima svoju aplikaciju za mobitele (dakle, nije samo na računarima). Stvarno ne vidim neku razliku između ova dva programa.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jedno laičko pitanje jeli mogu pozivi na bilo koji broj-tel ili je na principu skype-a da mora i pozivani imati instaliran viber na smartphone ili računar?
samo ako ima i taj neko s druge strane zice viber mozes ga zvati..isto ko skype
ok, hvala isto sr..... samo drugo pakovanje :)
ODLICNO