Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos samo da skontaju kako da se uz stepenice kotrlja bit ce ok
Moze li ici ovim sarajevskim trotoarima
Imal kakav robot da pravi pare hehehehe :)
Moze ponijezi 18 kg i on nek ima 5,znaci valja ti 23 kg uz stepenice nosit.Ev sve letim! :D
Moze li ici onim trotoarom ispred predsjednistva?
KUPI PA PROVJERI....
pa kad se u bingu nakupujem ne može mi biti ovaj jedan, minimum 4 mi trebaju ova robota da kotrljaju u cekerima do kuće, i još da idu uz brdo
JARO 4 PUTA 18 KG.....KOLKA TI JE PLATA MATERE TI
@hasanhuseinov a brašno? a ulje? a šećera 5kg? ne može stat pa haj'
"a maksimalna brzina kretanja koju može doseći je 35 kilometara." - Ja koliko znam oduvijek je kilometar bila mjera za dužinu a ne brzinu.
ZABORAVIO DODATI NA SAT..ALI SKONTO SI TI TO NEGO OVOG UMJETNIKA STO JE OVO NAPISO MALO ....PODJ.B.V.T.
@hasanhuseinov Nije to podjebavanje, to je isticanje pogrešno odrađenog posla. To je isto ko kad bih ja bio automehaničar i zaboravljao ljudima zavrtati vijke koje sam prethodno odvrnuo. Ako mu je posao da piše, onda neka piše kako treba.
jos da naprave robota koji ce zivjeti umjesto nas i to je to..ode svijet u ku.ac
BB-8 na talijanski način.