Tehnologija
6
"Veliki brat" te čeka
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alert("test");
 
Sad nas kao ne kontrolisu.
kod nas ce se i te 2025. sa torenta skidat mikrosoft windowz 19.. torent majka :D
Hvala Bogu pa po tom pitanju zivimo u Bosni, kod nas nema pravde za ubistvo covjeka, kamo li za skidanje pirata. Mada treba istaci da je koristenje piratskih proizvoda itekako haram, pogotovo ako se koristi u komercijalne svrhe.
@starbuck Ako ti nesto znaci rjec kradja, onda znas da je to haram. Softwarei imaju cjenu, a ti ako ih uzmes za dzaba znaci da si ih ukrao..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...sloboda govora i mišljenja je uvijek bila i uvijek će biti prijetnja političkom establišmentu...samo što "napredne demokratije" koriste sofisticiranije načine kontrole i gušenja od komunjara koji odma klape po blentari...treba učiti od jezuita kako se s osmjehom ljudima lomi kičma, bez i jedog povišenog tona...
sve je stvar prezentacije, marketinga i ambalaže..... ;-)
svi cemo se sloziti da je ipak lakse ugasiti internet u zemlji,... nego nesto civilizovano prezentovati dok ti jezik ne utrne,...i opet ce biti onih koji sumnjaju.... Turska ti je dokaz