Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
responsive smokes izgledaju beton al vidicemo kakav ce biti npr u poredjennu sa cod wz
Ista igra sa malo boljom grafikom, ne smiju je dirnit zbog ovih bolesnika sa skinovima jer bi im propala ekonomija. Ni jedan od problema nisu adresirali tipa chiteri,perfomanse itd. Samo bolja grafika a svatko CS igra na low low za sto vise FPS-a. A oni sad forsiraju mape sa sto vise poligona da ti treba masina od PCa da pokrenes ebeni CS.
B 1 3, B 4 3, O 4, O 3, O 3, O 2, ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. - I nakon toliko godina još nije izašlo ni iz glave, ni zgloba ni prsta haha. Po dvadesetorica u cs_mini_militia_v2 pa nadglasavanje i ebavanje mama da cijela ulica čuje iz igraone dok još slušalice nisu bile IN. - Eeee sad se zapitam što su žene (vršnjakinje) radile u to vrijeme. Simsi i Corel Draw bit će...
@desimirrs Ma ne lol. Ovo su bili keybindsi kontrola za kupnju oružja i (kako bi se u narodu znalo reći) "točenje" municije prije početka runde. Točka i zarez bi uvijek bili najizlizaniji gumbi kod "kanteraša".
kistra pive, kesa vutre i cs koja su to vremena bila ...
alkos? ti si nesto pomjesao izgleda hahahaha
Valve ne radi često ovako nešto, ali kad uradi to bude top
Evo zeno razvoda