Štedi vodu
3

Uz tuš s Bluetooth zvučnicima možete slušati muziku i odgovoriti na svaki poziv

Klix.ba
Pjevanje pod tušem navika je mnogih, a uz novi vodootporni tuš Bidet4me Music Showerhead sa Bluetooth zvučnicima, sada je moguće i slušati muziku pod tušem ili telefonski razgovarati s nekim.

Pored ugodnosti slušanja muzike u visokoj kvaliteti i bez šumova, ovaj tuš štedi do 30 posto vode, što ga čini još više posebnim.

Foto: Bidet4me
Foto: Bidet4me

Bluetooth zvučnici ugrađeni u tuš mogu se spojiti na udaljenosti od deset metara s bilo kojim uređajem koji ima ovu konekciju. Ukoliko trebate odgovoriti na poziv dok se tuširate, muzika će se sama zaustaviti, a javiti se možete pritiskom na dugme koje se nalazi na tušu. Tokom razgovora možete nastaviti tuširanje, a mikrofon ugrađen u tušu će zadržati vaš glas čistim bez obzira na šum vode.

Baterija tuša Bidet4me Music Showerhead traje oko osam sati, a puni se preko uobičajenog USB kabla. Tuš košta oko 32 dolara ili oko 53 KM, a oni koji žele kompletan set sa nastavcima i držačima, mogu ga dobiti za 90 dolara ili 150 KM. Tuš se može naručiti preko internet oglašivača ili kupiti direktno u opremljenijim prodavnicama kućanskih aparata.

Vezani članci