Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sad kad nas "ozrace" 5G zrakama, ima da svi pomrijemo od corone... A oni sto prezive ce sa ovim biti cipovani i misli ce im se kontrolisati... A da ne govorimo o kako ce nas moci pratiti (od stana do kafane, do nargila bara, i za par godina do Neuma) Vi kako hocete ali ja sam skrojio sebi i svojima sesire od alu-folije. Sto je sigurno je sigurno.... LoL :)
Ko finansira Muska? Ko finansira ove satelite? Ko finansira njegovo nastojanje da srusi auta na tecna goriva i nametne auta na struju? Covjek kad slusa Trumpa, vidi da on nema pojma o tim desavanjima. Pitanje je ko stoji iza ovog sto ovaj covjek radi, jer to kosta silne milijarde i trilijarde dolara.
@SpiricNaBudzetu Pa zna se, masoni, Soros i Bill Gates... Cijeli Balkan bruji o tome kako su oni iza svega ovoga (ne zaboravi 5G i HAARP chem-trail satelite i avione koji uzrokuju i sire coronu) :)
Ne kosta nista. Pare za njih nisu bitne, jer ih proizvode. Njima su bitni resursi, nafta, ljudi, voda itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
AKO JE TO TAKO OPASNO ONDA CE TAJ ISTI UGROZIT SVOJE VLASTITE ,NARAVNO KAD POKRIVA PLANET.
pogasit ce nas sve ocm
Ovaj StarLink je jako opasno .... Unistit ce Planetu ...
arnolde svarcenegeru dolazi spasi povedi i saru conor
napokon će i Strgačina dobiti internet....
Hi G
5G?
@muky19 LG?
heeheh kakav gospodin. i nebo moze da zachadi :)
Kad ovaj guster ovo upali odozgo, sudaraci cestica ispod zemlje i jos Haarp pride ima da cvrcimo ko cvarci.. Ode sve u tri lijepe a sve pod izgovorom napretka covjecanstva..
@imprezas Hahahhahahhha. Idi malo prosetaj, treba ti svjezeg zraka
@Opp..drk@s li glavonja.. Idi malo, sjedi na ruku kad utrne ko tudja..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamisli ovo neki moćni 3d projektori i za par mjeseci nam projektuju smak svijeta
@33stil Zamisli pocne bacati pare sa neba umjesto kise..... LoL
SA OVIM SE DUZE ZIVI
zadnjih 50god je vrijeme kad ljudi najduze u prosjeku zive zbog poboljsanog standarda i zdravstva zahvsli se bogu da zivis u dobu kad stanes na ekser imas tetanus a ne amputaciju. pitaj dede koliko je njegov dedo zivio 60 70 god prosjek danas 60god druga mladost nazivaju