Intima u zraku i novo ruho
0
Uskoro ekskluzivan donji veš za avion?
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta cemo mi obdareni, hoce li biti problema prilikom ulaska u avione ???
@mrnjaoouu ne mozes ti nikome (pa cak ni maloumnima) nametatikako ce se neko osjecatikad prodje kroz body scaner. To je pravo svih nas da kazemo ako nam to smeta. Da li ces ici ginekologu (i kojem) mozes sam birati. Na aerodromu nemas mogucnost biranja.
Sta imaju putovati muslimani ? Njima svima treba jedan let uplatiti, nazad doma, i ne pustiti ih vise nigdje da se isele, tako nece biti problema. Reci NE muslimanima
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Koja si ti budala AHAHAHAHAHAHA
@ ja - ne znam samo da li si gluplji ili ružniji u svakom slučaju te žalim, a pogotovo ljude koji s tobom dijele zrak
@Colin samo da te nadopunim, posto CTRL-I nema svugdje istu funkcoju Otvorite sliku i napravite negativ.
A šta je ovo , srednji vjek? Genitalije ko genitalije, vrlo vazno, kao da su nekome zanimljive! Ja sam iskreno protiv ovog rublja ,jer kao što svi znamo u vaginu i anus se može svašta nagurat. Pa ko neće na skener neka ide na ručno pregledanje.
Kako nece remetiti privatnost? Otvorite ovu sliku u Photoshop i pritisnite CTRL+I.
pf kako bi voli kroz ovo proci dok me snima plavka. garant bi se zaljubila, dobio bi odma zelenu kartu.
može li neko objasniti kako je ona gore prilijepila pištolj na šuppak ?
Kakva je institucija taj Vrhovni sud SADa, to je strasno. Mi nikad necemo dozivjeti taj stepen neovisnosti sudstva od vlade, u kojem sud redovno odbija vladine prijedloge, brine se za ljudska prava bez ikakvog straha od politicke retribucije...
moja mala može i zolju sakriti u debelo crijevo
pa onda nista nisu dobili sa tim skenerom
Kako da ublizim ovu sliku....xD
je.b.em te ja !
Imas mogucnost biranja na aerodromu.. nije obavezno proci kroz ovaj body scanner ali u tom slucaju te obezbjedjenje mora rucno pregledati.. I sto je interesantno ja sam imao vise problema na sarajevskom aerodromu nego bilo gdje u Americi.. a bio sam sigurno na 10 aerodroma od Philadelphie do San Francisca..