Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ništa ne utiče na jew-a više nego kad mu uskratiš finansije... Upravo na finansijama se i bazira njihova snaga.... Dobra fora....na karju će zabraniti smart phones :)
šteta što taj princip bosanci ne žele primijeniti kod sebe, kupovati bosanske proizvode,a ne hrv., srpske i ostale, te njima gurati pare u džep. tako da ovaj poziv bojkot od BIH je smiješan jer Bosanci bojkotiraju sami sebe...
BOJKOT!
pepsi- pay every penny (to) save izrael pa pazite sta pijete. .
jednostavno kupuje bosanske proizvode i gotovo, ovo kao bojkotiranje izraela dok kupujete strane proizvode je smiješno, treba samo domaće kupovati!
Jedva cekam aplikaciju.Protiv fasisticke drzave,samo naprijed!
Super,svaka cast za ideju :)
ja mislim da u BIH već postoji kampanja "bojkotuj BIH proizvode i kupuj tuđe...
smiješno je kako se sad narod digao kao on će bojkotirati izrael, a bojkotira sebe već desetljećima. Ne možeš ti tulcima objasniti da kupujući hrvatske, njemačke, , slovenske proizvode guraš pare tim narodima u džep, da jedino kupujući svoje pomažeš svojoj državi. Ali neka oni bojkotiraju Izrael, jer eto sve trgovine pune izraelskih proizvoda, lol..
i kad se ženite odaberite drugu uvodnu melodiju jer je to također njihova...kad je bojkot neka bude pravi!
A, kad će aplikacija, "Bojkotuj glupane" ???!!!
malo, mikroskopski malo je trziste za takvo nesto :)
32 spremnih za hapliciranje.....heheheheeeeee
Joj kad sam ja skoro procitao kako je Arsenal kojeg inace volim od djetinstva ustvari jevrejski klub. Bio sam u depresiji :D. ali srecom utvrdio sam da nisu jevrejski klub nego je Totenhem i to 1/1.
Ista priča i kod mene, al' srećom iz pouzdanih izvora znam da je Totte*ham jedini židovski klub u Londonu :D
i Čelzi takođe Abramovič
Jedva čekam da izadje pa da je koristim - reče nikad niko.
Ja cu je prvi pocet koristit. odinama nisam kupio niti 1 proizvod koji se proizvodi u izraelu, a kamo li u okupiranim teritorijama. Jafa narandze nikad u zivotu kupio nisam, niti namjeravam, HP racunari su glavni IT sponzori cionistickog rezima i masa dr proizvoda koje nisam i necu kupit. Bice veoma korisno znati koji je proizvod iz izraela upotrebom ove aplikacije ne oslanjajuci se samo na mar-kod.
jaffa? hahaha, ,kakve veze jaffa ima s izraelom? a što se bojkota tiče treba kupovati isključivo bosansku robu i tako poticati domaću proizvodnju,...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)