Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja se mucio 6 godina
Ako od ovoga može biti koristi u medicini i može pomoći invalidnim osobama, onda dva palca gore @tehnolog S obzirom na razvoj tehnike i mentalitet kod nas, bit će motike, lopate i krampa za 50 pa i 100 godina ne brini ;)
@@... gl-up si prijatelju nije problem u tehnologiji ali ovo prelazi sve granice tehnologija treba da nam olaksa zivot al ovo je stvarno previse za 50 godina nista vise necemo morati samo da radimo mislim kakva je to draz
Podsjeca me na film sa onim super odjelom...... kako se ono zvase film?
Ovo je na arduino platformi. I mala je mogucnost da je to neki naucnik smislio. Prije ce biti neki student ili mali haker.
Naravno da nije dzabe, platio je casove :P
@NEMANJA nisi djabe, ne provaljuj se. S ovom spravom nema osjecajne svirke, dinamike ili kako mi jos kazemo duse.Nije fazon dobiti izvjestacene tonove, kao da ih robot svira, nista od ovoga projekta.Ovo ce biti igrackica za one kako vec u textu pise- one koje nemaju talenta za muziku.
odvratno
Pa zasto ce ti onda racunar? ...internet? ...mobitel? ...struja? ...televizor? Ako ti vec smeta, fino se odreknes svega, i odes da zivis sa indijancima, deres se svaku vecer k\'o stoka i prizivas kisu! :)
Jadno, je.b.e.m ti ovaj svijet i sve vise !! Nek\' nas Bog sve pobije (ako ga uopce ima) kad smo ovakvi he.b.a.l.a vas vise tehnologija, ja ne mogu cure pozvat napolje draze joj je da pricamo na chatu fuj fuj !!