Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za te pare mozes profesionalca uzeti sa solidnom masinom...
What I saw here: 1st - Good computer 2nd - Space f.ucking lie! 3rd - 666 on this chamuga dude shirt!
iMac za profesionalce? Hahahahahah ma hajte molim vas, profesionalci kupe ovo da se qrče da imaju iMac, a ovamo koriste samo Fejsbuk na njemu. Za 500 maraka mogu napraviti Hackintosh da boli glava i opet će biti jači od ove gluposti.
Koristim i Mac i Hackintosh, i uvijek ljudima (koji se znaju snalaziti sa tim) preporučujem da naprave Hackintosh... ali majstore, kad kažeš da možeš za 500 KM složiti konfiguraciju koja je jača od ove sramotiš sam sebe - pa najslabiji procesor u ponudi ove mašine košta 2.300 KM (Xeon W-2145)... zato, ne seri molim te. Tvoja logika bi imala smisla da si za poređenje uzeo neki prosječni/obični iMac, ali ne ovo.
@nervirasme Itekako tvrdim ono što sam naveo gore. Tako da ne znam u čemu je problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kod nas nece biti ispod 9000km
Ok ako imas para pa kupi , a ako nemas kao vecina a kupis onda si ogranicen kao balkon..
Pa kako ce neko ko nema para za nesto da to isto i kupi? 😊
Sto bi stariji rekli: mamipara
cijena sitnica ;D