Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz gusle i za koju godinu biće da su Srbi oborili desetine ovih aviona.
Pa uništi li NATO Vojsku Srbije za ta tri mjeseca? Čitavih 12 tenkova čujem... Al su zato nepogrešivo pogađali mostove, zgrade, vozove, autobuse... Ubijali djecu na noši i trudnice na ulici, gađali osiromašenim uranijumom i kasetnim bombama... junački nema šta...
@ziganteli Ma pričaj ti šta hoćeš, al 17 zemalja NATO, sa preko 1000 aviona, 78 dana je danonoćno bombardovalo Srbiju i pera nisu odbili tadašnjoj Vojsci Jugoslavije, al su zato vrlo efikasno rušili infrastrukturu i ubijali civile... A što se tiče kuknjave... pa svi znamo ko su prvaci u kuknjavi na ovim prostorima...
@Luk4s1 Cilj im je i bio da gadjaju mostove i zgrade itd da bi se narod pobunio protiv rata, a sta se sad pravdas, sto se tad niste branili?
Isti članak na RT
materijala za mitomaniju nikad ne nedostaje... eto novog mita na pomolu...
Kod nas u BIH jedino i jedinstveno u svijetu su stelth regresi i povišice..njih nista , ama bas nista nemoze otkriti
halal avion , samo to da kažem, čim je bonbardovo srbiju
Ja nista ne vidim na ovom video klipu...
jedan je i oboren u Srbiji,i pao u Rumunjsku.Ta se prica dosta krije no amerika ga je izbrisala nakon tog iz popisa,jer je Srbija skinula prije i F117 (nevidljivi) i francuski Mirage.Ima prica kako Rumunjski vatrogasci zovu srbe i govore"jeste ovo NLO skinuli?",nedugo zatim su americki kamioni i oklopnjaci zauzeli to mjesto pada,u komadima iznijeli avion i betonom izlili rupu pada.
@grafikon .... Od svega ti je najbolje ovo "betoniranje" rupe ... Idiote nikad nije bilo teško ubijedit da su bajke istinite priče ...!!!
Klix, hajd’ napišite odakle ste ovo kopirali i preveli?
Zar SMRDI nisu snimili film gdje obicnom zoljom obaraju ovaj avion ??? Neko laze, ameri il' komse preko Drine ..
Koga interesuju ovakve stvari, ima dobra knjiga "Skunk Works: A Personal Memoir of My Years at Lockheed" (Ben Rich). Direktora programa razvoja prepricava u detalje nastanak "stealth" technologije. Pretezno zbog oblika, radar da detektuje kao da je kliker.
Srbi vi ste oborili F-117 a ne B2 i F117 je stari avion poletio 1981 god a B2 niste oborili. Samo ste dobili bombica od njega...
Srušen iznad Srbije!
Da, da, srušen iznad Buđanovaca! Možete ga pogledati u muzeju pored Aerodroma Beograd.
Ovo oni avioni sto su oboreni ruskom opremom starom 40god tako nevidljiv a vidljiv hahahhazs
jb majku bolje da su meni dali te pare,kupio bi golf 8,i ope bi mi ostalo para 😜
Ljudi, nema bulevara na komentaru.. Nije dobro...
Serbia, feel the spirit!