Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta će kad ga otkrije? To samo policiji može pomoć da otkrije kako je umro. Onaj ko stvarno hoće da se ubije ne može mu niko pomoć.
Dajte ljudima posao, platite ih pošteno, budite im prijatelji, nazovite nekoga nekad, pazite na starije i na muške jer su oni kritična kategorija itd.. i neće biti samoubistava. I ako otkirješ da je neko sucidalan to neće izliječiti negovu depresiju ovo su čist gluposti.
Zasto su muski kriticna kategorija?
@whey zato sto su muškarci građani drugog reda, pogotovo stariji. Kad tone brod ne spašavaju se muškarci, već žene i djeca.
Kad puste ovo u rad u kalifatu 24% pa kad krene da detektuje vehabije samoubice ima da padne fejzbuk
Pa kaže "U BiH prošle godine evidentirano je 459 samoubistava, od kojih 230 u Federaciji BiH i 229 u Republici Srpskoj. Kako je odnos broja stanovnika Federacije BiH i Republike Srpske 2:1, to znači da je broj samoubistava u RS-u dva puta veći nego u Federaciji BiH" Ne trebamo mi ništa, smrdi će se sami istrijebiti, fala bogu :D :D :D
Naš neko i kad to uradi ne radi kao što to muslimani rade da povuku još nekoga sa sobom.
jos samo da nam fejsbuk radi za nas i uzima platu a mi cemo samo lezat