Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isohunt radi ne znam o cemu trkeljate...
Gašenje će uslijediti u slijedećih 10tak dana. Ako pratiš isoHunt mogao si da pročitaš o ovome tamo i prije klixa.
pa da, a naslov vjesti je da je ugasen, ocigledno da nije jos ugasen
RIP isohunt :(
sreca pa ima www.autopijaca.ba :D
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kat.ph
Njih kad ugase ja ću se samozaklati.
Steta,odose dobri filmovi...
Pao jedan (nisu jos ni ugaseni), dolazi nekih 10 drugih stranica, idalje postoji thepiratebay, te jos tuce drugih stranica, ne mogu pobjediti u ovoj borbi, to je tako jednostavno da mi nije jasno sta pokusavaju. Pa da nam ukinu internet, opet nam nista ne bi mogli, snimale bi se igre kao prije na DVD-ove i to je to. Umjesto da stave normalnije cijene na igrice i razne software oni se bore u bitci koju NIKAD ama bas NIKAD nece pobjediti...
Ma to je rat kojeg ne mogu dobiti, sasvim je to jasno. Na svakog koga sruse barem dva nova covjeka ce doci, tako da ce morati nekada oni doci pameti i pokusati privuci ljude originalnom softwaru smanjenjem cijena, a ne rusenjem stranica.
cccc još malo pa i pornografije neće biti na netu :P
Ako i to ukinu, vala se ženit
Lako se tebi ženit ti si ***zovan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)