Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto solarna "farma"? kod nas je uobičajeno da se kaze "elektrana". zašto poređenju povrsine Singapura sa Londonom? Moze se reci da je Kanton Sarajevo skoro duplo veci od Singapura. također nije uobičajeno da se koristi kilotona. Opet Google translate se koristi :)
A kod nas tramvajsku stanicu prave godinu i po :)
Ma kako to, de ti nama rokni jos koju termoelektranu, ugalj, to je budućnost svijeta, ebo ovo
U Singapuru ima i kršćana i muslimana i budista i još više nacija, četiri službena jezika, mala, ali to joj ne smeta da bude među najbogatijim na svijetu. Bosna ima bolje resurse od Singapura jer oni moraju za razliku od nas da uvoze sirovine. Našoj državi samo malo treba pameti u narodu da svi živimo bolje i od Japanaca i Nijemaca.
Ah ne, nama treba PUNO pameti, mi smo jako daleko od pameti... dzaba zemlja, resursi a u glavi prazno.
samo co2, emisija, sve izmisljeno
ma sranje i vi vas co2 vise, sto su unistili i pokrili vodu koga briga, ne radi se tu o ekologiji nego samo daj kes, lovu, kome treba vise energije, ima je i viska
Jedan tsunami i kuće na okolnim brdima će dobiti solarne panele. Kao i fukushima, kao i zgrada od kilometra u Emiratima... Čovjek se kverta gdje mu još nije mjesto.
Nije ti inteligencija ni humor jaca strana.
pa šta će kad im bura navali?
Zatvore prozore
Sreca pa su pitali svoje eksperte a ne tebe
Singapur proizvodi tenkove čiji topovi imaju imaju domet 30 kilometara a cijela zemlja ima 24 kilometra sa kraja na kraj.
A kod nas Elena radi kao direktorica sa falsifikovanom diplomom