Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je neko slikao u totalnom mraku s Sonijem?I? Zute mrlje na svim modelim Z,Z2 i na Z3.Algoritam im k...ne sljaka a toliki mege sega pixeli.Sto nije slucaj s Samsung,Iphone,Lg.Probas uvjeris se izaberes sta ti odgovara.
evo ja slikao nikakvih đutih mrlja, nema imam i z, z1 compact burazer i z3 i sad ovaj xperia t3 znaci svaki telefon perfektno slika u mraku z3 najveći iso mjerilo na svijetu ima, cak veći od digitalnih aparata koji koštaju po 1000 KM I usput, sve mobitele koje si naveo, svi al baš svi imaju imaju sonyijev senzor na kameri ugrađenu, i Samsung i Lg i Iphone, toliko o tome... probo uvjerio se i ne lupo gluposti :) a algoritam u procesurianju slike nema nikakve veze. sliku zahvata senzor a obrađuje firmware telefona, algoritam po kojem je pisan firmware, daje Google za Android i Apple za IOS, a ne proizvođači. proizvođači rade modifikacije tih algoritama.
Hvala za objasnjenje razumijemo se.Drug onda si nasao super model sonija,svaki koji sam probao imao je te mrlje.Govorim iz svog iskustva,daleko da nisu ok.Svaki nudi nesto ok i specificno.Testiramo Z4 pa cemo vidjet ;)
Ovaj telefon je meni smiješan iskreno, uzmem z3 platim duplo manje para i imam 2 puta bolji i elegantniji fontele, o z3+ da ne pričam iskreno...LG fina marka, al' brate dragi neka Vas kod frižider i klima uređaja :)
U ponudi bh telecoma već od 2.999,99KM !!!
Ovi dogurase do G4 a ja jos u dzepu nosim lg5400
Ovaj LG i HTC su usrali motku ove godine sa flagship telefonima nista od njih Samsung ce im opet uzeti veliki dio zarade
normalno da hoce jer samsung puno ulaze u svoje uredjaje, zaboravio si Sony koje je propo ko kauc
LG je kanta uvijek bio, niko se tog telefona nije nanosao.
Kupiću ga ako će mi ljudi plaćati marku da vide kako ga nosam...
Jos nesto za android: https://goo.gl/bhm2Sq
ne bi ga da mi ga dzaba daju. Salim se naravno :D