Da li je neko slikao u totalnom mraku s Sonijem?I? Zute mrlje na svim modelim Z,Z2 i na Z3.Algoritam im k...ne sljaka a toliki mege sega pixeli.Sto nije slucaj s Samsung,Iphone,Lg.Probas uvjeris se izaberes sta ti odgovara.
evo ja slikao nikakvih đutih mrlja, nema imam i z, z1 compact burazer i z3 i sad ovaj xperia t3 znaci svaki telefon perfektno slika u mraku z3 najveći iso mjerilo na svijetu ima, cak veći od digitalnih aparata koji koštaju po 1000 KM I usput, sve mobitele koje si naveo, svi al baš svi imaju imaju sonyijev senzor na kameri ugrađenu, i Samsung i Lg i Iphone, toliko o tome... probo uvjerio se i ne lupo gluposti :) a algoritam u procesurianju slike nema nikakve veze. sliku zahvata senzor a obrađuje firmware telefona, algoritam po kojem je pisan firmware, daje Google za Android i Apple za IOS, a ne proizvođači. proizvođači rade modifikacije tih algoritama.
Hvala za objasnjenje razumijemo se.Drug onda si nasao super model sonija,svaki koji sam probao imao je te mrlje.Govorim iz svog iskustva,daleko da nisu ok.Svaki nudi nesto ok i specificno.Testiramo Z4 pa cemo vidjet ;)
Prikaži sve komentare (57)