{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Sarajevu počela sa radom najopremljenija Apple trgovina

12.8.2013. u 08:42
31
U Sarajevu počela sa radom najopremljenija Apple trgovina
31
Najopremljenija Apple trgovina u BiH otvara vrata istinskim ljubiteljima Apple proizvoda.
Poslije nekoliko godina pripremanja, trgovina "AT Store" je počela sa radom početkom augusta u Alta Shopping Centru u Sarajevu.

Nakon današnjeg dana vaš pogled na kompjutere će se u potpunosti promijeniti.

"U naredne tri godine naša vizija je da AT Store postane jedan od najvećih lokalnih i regionalnih Apple prodajnih centara". Naša želja je da postanemo sinonim za Apple. Vodeći se tom paralelom, nastojat ćemo razviti i ojačati poziciju AT Store-a u segementu stručnih i profesinalnih usluga, te informacijsko-tehnoloških rješenja. Namjera ulaska naše trgovine je sasvim drugačiji pristup kupcima i ponuda, kakvu ranije nisu imali", poručili su iz AT Storea.

Ne možete kupce pitati što im je potrebno. Dok dobijete odgovor na to pitanje, oni će do tada zaželjeti nešto novo. Kupcima morate ponuditi nešto što im treba, a nisu ni svjesni da im to treba dok do ne vide i osjete. Želimo im implementirati DNK naše trgovine. Pružit ćemo našim kupcima sasvim drugačije iskustvo kada je u pitanju prodaja i servisiranje Apple proizvoda. U ponudi možete pronaći Mac računala i ostale Apple proizvode, kao što su: iPad, iPod, MacBook Pro, MacBook Air, MacBook Pro Retina i mnoštvo dodatne opreme.

Naši zaposlenici su entuzijasti i osobe koji vole Apple. Oni su srce naše trgovine. Njihovo srce će kucati za našu trgovinu i naše kupce. Ponekad ako stvari krenu krivo, AT Store je lako pronaći. Potrudit ćemo se da naš servisni centar pronađe i riješi gotovo svaki problem sa Mac računalima. U AT Storeu možete pronaći najstručniji servis za iPhone, iMac, Macbook, iPad i druge Apple uređaje. Bez obzira da li se radi o problemu hardverske ili softverske prirode. Možete biti mirni i sigurni, znajući da je vaš Apple uređaj u pravim rukama.

Posjetite nas u Alta Shopping centru ili putem interneta www.atstore.ba. Mi ne možemo zamisliti život bez Applea.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: